Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Dansktalande Kundtjänstmedarbetare till Mobylife i Ljungby

Till vårt kundföretag Mobylife söker vi en Serviceinriktad Kundtjänstmedarbetare. Mobylife erbjuder ett utmanande och intressant jobb i en kompetent arbetsmiljö där du blir en viktig lagspelare för Dina medarbetare och våra kunder. Mobylife har en ökad efterfrågan på den danska marknaden och behöver utöka sitt team.

Läs gärna mer om Mobylife på mobylife.se/sv

I rollen som Kundtjänstmedarbetare har du i huvudsak ansvar för:
  • Kundsupport och service
  • Besvara frågor gällande fakturor, leveranser och företagets tjänster
  • Uppföljning av pågående serviceärenden
Tjänsten kan även komma att innehålla administrativa arbetsuppgifter som berör kontoret, samt ansvar för Mobylifes butik där du möter kunden. Dina kommunikationsverktyg är främst telefon och mail.

Din profil

Du som antar denna utmaning ska kunna kommunicera på flytande danska och svenska i tal och skrift, samt vara fyllda 18 år. Du har en gymnasial utbildning och ett brinnande intresse för att leverera service på hög nivå. Har du tidigare arbetat i liknade roller är det meriterande, dock inte ett krav. För att trivas i rollen har du ha lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift och en positiv attityd när du kommunicerar med företagets kunder. Vidare är du en strukturerad och ordningsam person som har lätt för att samarbeta med andra och värderar teamkänsla högt. Du utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och har en lösningsorienterad inställning med förmågan att arbeta självständigt.

Kunden erbjuder en provanställning på sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med Din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se
  • Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
  • Ort/Placering: Ljungby.
  • Omfattning: Heltid.
  • Lön: Enligt avtal.
  • Sista ansökningsdag: 2019-11-30
Mer info
Kontaktperson Marie Falk
Telefon 0372737674
Område Ljungby
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mobylife grundades 2014 och finns idag i Danmark, Norge, Sverige och Finland. Vi levererar auktoriserade och pålitliga tjänster för alla större märken, återförsäljare och försäkringsbolag. Som marknadsledare är vi vana att hantera stora volymer med hög kvalitet och prestanda, och som auktoriserad verkstad har vi rätt att utföra garantiärenden.
Vi har system, processer och rutiner på plats för att hantera till och med de strängaste kraven som servicepartner till olika myndigheter och brottsbekämpande organisationer. Din telefon och all din personliga data är i säkra händer hos oss.
Alltid certifierade tekniker - alltid originaldelar.