Reservdelsansvarig Ljungby (vikariat)

Reservdelsansvarig Ljungby (vikariat)

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.

Vi söker en reservdelsansvarig till vår anläggning i Ljungby

För ett kortare uppdrag söker vi nu en reservdelsansvarig till vår anläggning i Ljungby. Vi behöver dig som snabbt kan sätta dig in i och ta ansvar för hela reservdelsaffären, lagerhanteringen och vår butik. Du samverkar med våra kunder i reservdelsfrågor samt säkerställer reservdelsflödet i vår verkstad. Uppdraget är på ca 6 månader.

Rollen ställer krav på affärsmässighet, hög servicekänsla och en lösningsorienterad inställning till vardagens situationer. Du är en problemlösare och har fallenhet för ordning och reda, samt prioriterar i alla lägen kunden. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande arbete, och har du dessutom Volvo-bakgrund från den tunga sidan betraktar vi det som en fullträff. Vi tar för givet att du har systemvana och behärskar svenska i tal och skrift. Körkort med C-behörighet är meriterande.

Stämmer detta på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/finnvedenslast/filialer.html
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (12 dagar kvar)