Grävmaskinist

Grävmaskinist

Är du nästa medarbetare till Ljungby schakt?

Om kundföretaget

Ljungby schakt är ett företag med stor laganda där de tillsammans utför varierande markarbeten. Företaget har alltid kunden i fokus och sätter stort värde på sina medarbetare, då de är ansiktet utåt. Ljungby schakt värdesätter att ha roligt på jobbet, detta genom att vara ödmjuk, ärlig och ha respekt för varandra.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som grävmaskinist ingår arbeten inom markarbeten, trädgårdsanläggningar, vägbyggen, VA-grävning, grundläggning och justeringsjobb. Du kommer verka i Ljungby med omnejd.

Din profil

För oss är det ett krav att du som söker har erfarenhet som hjulgrävarmaskinist. Som person är du ansvarstagande och driven. Du ska kunna arbeta i team men även ensam.

Körkort och behörighet för grävmaskin samt att du har GPS vana ser vi som en självklarhet.

Om vårt företag

Detta är en rekrytering vilket innebär att du anställs av Ljungby schakt direkt.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 7 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se