Vi söker en kantpressoperatör till vår kund i Ljungby

Vi söker en kantpressoperatör till vår kund i Ljungby

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med bockning av detaljer i mindre seriestorlekar med moderna CNC-maskiner. Styrsystemet som används är Delem.

Formell kompetens
  • Du behärskar ritningsläsning på en hög nivå
  • Verkstadsvana och CNC-utbildning med programmeringserfarenhet
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift
Din bakgrund och personliga egenskaper
Då man arbetar i team ställer det höga krav på din samarbetsförmåga. Du bör vara noggrann och självgående i ditt arbete. Flexibilitet är en självklarhet för dig, liksom att hela tiden effektivisera och utveckla ditt arbete. Om du har tidigare erfarenhet av programmering i styrsystemet Delem samt erfarenhet av att arbeta med robotar är det meriterande.

Anställningsform
Visstid de första 6 månaderna med goda chanser för övergång till kund

Arbetstid/Uppstart
2-skift, heltid/Omgående

Tjänstgöringsort
Ljungby

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Öman, 072-254 11 19, louise.oman@lernia.se

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.