Revisorsassistent/Redovisningskonsult

Revisorsassistent/Redovisningskonsult

Kundfokuserad Redovisningskonsult

Till vårt kundföretag LGR Företagsrevision söker vi nu en kundfokuserad Redovisningskonsult/Revisorsassistent med fokus på revisionstjänster åt mindre företag.

LGR Företagsrevision erbjuder ett utvecklande jobb i en trivsam och kompetent arbetsmiljö. Vår kund befinner sig i en fas där teamet behöver utökas och kompletteras med ytterligare en driven ekonom.

Läs gärna mer om LGR Företagsrevision på www.lgrab.se

I rollen som Redovisningskonsult/Revisorsassistent har du i huvudsak ansvar för:
  • Redovisningstjänster - ekonomistyrning
  • Bokslut och årsredovisning
  • Ekonomisk rådgivning
  • Inkomstdeklarationer och löneadministration
  • Budget och kalkyler
Du ges en unik möjlighet att vara med och påverka din professionella och personliga utveckling genom att arbetsinnehållet formas efter individen och du erbjuds regelbunden kompetensutveckling.

Din Profil

Du som antar denna utmaning är utbildad Civilekonom med inriktning mot redovisning eller revision. Utöver Din utbildning har Du minst fem års erfarenhet där arbete på redovisnings- eller revisionsbyrå är meriterande.

Med fördel har du systemkunskaper inom Fortnox, Visma eller Hogia.

Som person är Du kommunikativ och trivs med ett nära samarbete mot företagets kunder.

Du är driven, serviceorienterad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Du har god samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter. Vidare är du en strukturerad och analytisk person med ett gott siffersinne. Du utför dina arbetsuppgifter strukturerat och med stor noggrannhet, samtidigt som du har förmågan att vara flexibel i det dagliga arbetet. Du är en engagerad medarbetare med vilja att utveckla och skapa förbättringar ur ett lönsamhetsperspektiv. Du har även ambitionen och viljan att utvecklas i din roll som Redovisningskonsult/Revisorsassistent och därmed bredda dina arbetsuppgifter med tillhörande ansvar.

Du får energi och drivs av att arbeta i en varierad arbetsdag där du är självgående och har möjlighet att ta egna initiativ. Att du har goda datorkunskaper ser vi som en självklarhet, likaså att du talar och förstår god svenska och engelska.

Uppdraget är direktrekrytering till LGR Företagsrevision som erbjuder en tillsvidareanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Ljungby.

Omfattning: Heltid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökningstid: 17 november 2019.
Mer info
Kontaktperson Christopher Moberg
Telefon 0372737672
Område Ljungby
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LGR Företagsrevision är en byrå med 7 anställda med kontor i Ljungby. Vi erbjuder tjänster inom revision, redovisning, skatt och revisionsnära rådgivning. Vi har sedan starten 2003 byggt ett informellt nätverk av specialister inom olika kunskapsområden och branscher. Vi har kompetensen att vara revisorer och rådgivare åt såväl fåmansbolag, kommunägda företag och föreningar samt andra associationsformer.
Vårt mål är att alltid arbeta långsiktigt och med ett helhetsperspektiv mot våra kunder. Alla kunder är lika prioriterade och vår tillgänglighet för våra kunder är en självklarhet. Även kontinuitet är viktigt för oss eftersom det tillsammans med hög tillgänglighet och kompetens skapar kvalitet i arbetet.