Kontek - gruppchef försäljning

Kontek - gruppchef försäljning

Kontek leder utvecklingen av digitala tjänster inom lönehantering

Vi är kunniga, alerta och familjära

Vi strävar alltid efter att ge det bästa kundbemötandet

Vill du vara med i vår framgång?

Vi effektiviserar lönehanteringen för alla sorts företag genom att förenkla, avlasta och utveckla, vi är ett kreativt och utåtriktat företag som ligger i framkant inom vår bransch. Vi har varit i ett skede där vi investerat och rustat för framtiden, allt för att förbättra erbjudandet för våra kunder och marknadens behov. För att utvecklas vidare och fortsätta på den inslagna vägen är vi nu i behov av att förstärka organisationen med en gruppchef till vår försäljningsavdelning.

Vårt ledarskap
Ledarskapet på Kontek bygger på tillit, tydlighet, lyhördhet samt tillgänglighet. Som ledare på Kontek är du värderingsstyrd och stärker företagskulturen genom att föregå med gott exempel. Du stöttar dina medarbetare så att de känner sig sedda, respekterade och delaktiga.

Din roll
Du ansvarar för det operativa säljarbetet för våra två affärsenheter, inhouse och outsourcing. I ditt team ingår det sex utesäljare och fyra innesäljare fördelade i Ljungby, Värnamo, Göteborg och Stockholm. Som gruppchef leder du bl a utvecklings-/lönesamtal och den dagliga coachningen/uppföljningen av säljarna. Du tar säljrelaterade beslut som rör den operativa delen av Konteks försäljning så som prisfrågor och andra kundfrågor. Internt har du ett nära samarbete med leveransorganisationen och marknad. I rollen ingår även attest, semesterplanering, bevilja frånvaro, planering och genomförande av säljmöten. Det är även gruppchefen som agerar superuser för crm-systemet. Du rapporterar till försäljningschef och placeringsort är Ljungby.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom ledarskap, eller är du kanske säljare med någon form av erfarenhet av ledarskap som vill ta nästa steg i karriären. Du har förmågan att både arbeta självständigt och att samarbeta i team. Din förståelse för affärer och människor är något vi värderar högt. God svenska i tal och skrift ser vi som en självklarhet.

För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann, strukturerad och prestigelös i ditt arbetssätt. För dig faller det naturligt att skapa förtroende och laganda där flexibilitet och framåtanda är framgångsfaktorer.

Låter det intressant? Ta möjligheten att söka till ett familjärt och framåt bolag med stort engagemang och lyhördhet!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Kontek Lön AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Mikael Rask 070-675 43 67. Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Mikael Rask
Telefon 0370302500
Område Ljungby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 7 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kontek Lön AB erbjuder allt ett företag kan behöva för lön och löneadministration. Vi har funnits sedan 1934 och är idag ca 130 medarbetare. Tillsammans erbjuder vi allt ifrån programvaror och support till outsourcing, konsultation och utbildning. Kunderna som väljer våra tjänster och produkter är såväl små som stora företag inom i princip alla branscher. Vi har haft en stabil tillväxt de senaste tio åren. Vårt huvudkontor ligger i Ljungby, men vi har också lokalkontor i Stockholm, Göteborg och Värnamo.
www.kontek.se