Holtab söker Elektriker/Elmontör till Lidhult

Holtab söker Elektriker/Elmontör till Lidhult

Är du nyligen klar med din gymnasieutbildning eller är du en erfaren elektriker/elmontör och vill arbeta i ett framgångsrikt företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling? Då har Holtab jobbet för dig. Vi är i ett expansivt skede och behöver fler elmontörer till vår nya produktionsenhet i Lidhult.

Arbetsbeskrivning

Som elmontör på Holtab monterar och installerar du komponenter både mekaniskt och elektriskt. Elektriskt installationsarbete görs efter krets- och enlinjeschema samt kopplingstabeller. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vem vi söker

Vi vänder oss till dig som har en gymnasieutbildning inom el och gärna arbetat med elinstallationer. Du kan läsa och koppla efter krets- och enlinjeschema.

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har lätt för och gillar att samarbeta.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassad arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

För oss är goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Vi har ett brett engagemang för hållbarhets- och mångfaldsfrågor, genom att bland annat bidra med förnybarenergi och vara energieffektiva samt aktivt arbeta med att locka fler kvinnor till elbranschen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Vill du veta mer

Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du personalchef Pernilla Sundén via mail pernilla.sunden@holtab.se eller via telefon på 070-148 00 30. Om du har frågor om rollen kontaktar du rekryterande chef Lars Gedda via mail lars.gedda@holtab.se eller via telefon på 076-761 65 85

Ansök

Vi är nyfikna på dig och gör urval och tillsätter våra lediga tjänster löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan senaste ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 20 september 2021.
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.holtab.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holtab säljer och tillverkar elkraftsprodukter till kunder i Sverige, Danmark och Finland inom segmenten Energi, Industri, Infrastruktur och Förnybar energi. Vår produktportfölj består bland annat av nät- och fördelningsstationer, teknikhus, ställverk, styr- och kontrollskåp samt centraler. All tillverkning och elinstallation sker i vår fabrik i Tingsryd och nu även i vår nyöppnade fabrik i Lidhult. Vi har en stabil och trogen kundbas och ser en stor ökning och hög efterfrågan på produkter till Förnybar Energi (sol & vind) och e-Mobility (laddinfrastruktur).