Utvecklingsingenjör till Kalmar Industries!

Utvecklingsingenjör till Kalmar Industries!

Är du en person med ett genuint intresse för teknik? Vill du bli en del av ett härligt team och samtidigt få sitta i helt nyrenoverade lokaler i Ljungby? Sök tjänsten till Kalmar Industries idag!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör kommer din inledande tid att bestå av en introduktion där du tilldelas en mentor.
På sikt kommer du att:
  • Få sätta dig in i olika projekt. Vanligtvis pågår 2-3 projekt parallellt med varandra.
  • Ändringar och/eller vidareutveckling av befintliga produkter och system.
  • Kontinuerlig rapportering och dokumentering av utfört arbete.
Mer information kring tjänsten ges vid ett intervjutillfälle!

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Kandidatexamen mot teknik, ex maskinteknik
Meriterande:
  • Kunskap inom Simulink
  • Jobbat i E3, ritar kretsar och kablage
  • Goda kunskaper inom mekatronik och/eller hydraulik
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Ljungby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kalmar Industries tillhandahåller lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Vi är ledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar-lösning. Med vår omfattande produktportfölj, vårt globala servicenätverk och våra lösningar för smidig integrering av terminalprocesser ökar vi effektiviteten i din hantering.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.