Junior Mechanical Ingenjör

Junior Mechanical Ingenjör

Är du en driven och social person med ett genuint intresse för teknik och processer? Har du en utbildning inom där fått grudnerna inom Cad och vill du bli en del av ett spännande team i teknisk framkant?

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bli Ingenjörern och konstruktörernas högra hand när det gäller CAD-ärenden. Du kommer vara med från start i ett nytt projekt och systemupplägg där du kommer vara drivande i utvecklandet av CAD-processerna. Du kommer hjälpa andra i Cad-ärenden och se till att de har rätt förutsättningar för att lyckas bra i sina verktyg.
Du kommer ha kontakt med Cad-specialister externt för att konstant utbilda dig och din roll.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskola eller YH-utbildning med teknisk inriktning
  • Grundkunskaper i CAD
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av systemutveckling och programkompetenser
  • Kunskaper i något CAD-verktyg (Autocad, Revit)
  • Fler språk
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cargotec är en ledande leverantör av last- och lasthanteringslösningar med målet att bli ledande inom intelligent lasthantering. Deras erbjudande omfattar industriell formgivning, hållbar lasthanteringsutrustning och automatiserade terminallösningar, programvara och tjänster. Dessa används i hamnar, terminaler, distributionscentra och olika branscher. De tillhandahåller lastfartyg, terminaltraktorer, gårdskranar, båtkranar, reachstackers, tomma containerhanterare och truckar. Navis terminalsystem (TOS) och Bromma spridare tillhandahålls som en del av affärsområdet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.