Software developer till Cargotec AB

Software developer till Cargotec AB

Är du en problemlösare med intresse för mjukvaruutveckling? Se hit! Just nu hjälper vi Cargotec i Ljungby att hitta nästa stjärna till deras team.

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare på Kalmar Industries kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av arbete mot maskinernas prestanda och beteenden. Exempel på arbetsuppgiter är:
  • Skapa nya/förändra funktioner i olika plattformar, t.ex. med fokus på displayer/infotainment
  • Medverkan i stora som små projekt, t.ex. längre projekt inriktat mot automation eller mindre projekt där du skapar kundspecifika lösningar. Där kommer du att ha ett stort ansvar att driva projektet framåt genom kravspecifikation, test och verifiering.
Under den första tiden kommer du att genomgå en introduktion där du går bredvid en kollega med senior kompetens. Väl på plats kommer du att erbjudas en skräddarsydd utbildning internt, samt möjligheten att ta ett truckkort- detta för att ge dig så bra förutsättningar som möjligt för att lyckas i din roll!

Din profil

Skallkrav:
  • Stort tekniskt intresse
  • Engelska i tal och skrift
  • Lägst YH-utbildning mot IT/teknik, t.ex. inom automation eller mjukvaruutveckling.
Meriterande:
  • Körkort B
  • Tidigare erfarenhet av arbete mot tunga maskiner
  • Förståelse för hydraulik
Vi letar efter dig som identiferar dig själv som en problemlösare, och som är driven, analytisk och noggran.

Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Ljungby
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 nov 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kalmar tillhandahåller lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Vi är ledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar-lösning. Med vår omfattande produktportfölj, vårt globala servicenätverk och våra lösningar för smidig integrering av terminalprocesser ökar vi effektiviteten i din hantering.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.