Revisorsassistent till LGR Företagsrevision

Revisorsassistent till LGR Företagsrevision

LGR Företagsrevision är nu ute efter dig som antingen är relatitvt nyexaminerad inom ekonomi och som vill börja din karriär inom revision, alternativt har några års erfarenhet som redovisningskonsult. Vill du komma till ett litet företag med korta beslutsvägar, då är det här helt rätt jobb för dig.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara bokslutsarbete och revision av ägarledda kunder där man har eget kundansvar. Arbetet sker främst från kontoret men även till viss del ute hos kund. Till en början kan det även ingå viss löpande redovisning beroende på din bakgrund. Redovisning görs i Visma/Fortnox, Bokslut och revision görs i Vismas programvara. Arbetet genomförs till stor del självständigt och i tjänsten kommer man ha ansvar över ca 30 kunder.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleexamen inom ekonomi
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Lokal förankring inom 5 mils radie
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av jobb på revisions- eller redovisningsbyrå
  • Auktoriserad redovisningskonsult/revisionskonsult
Då mycket av jobbet som revisorsassistent innebär att du kommer vara ute mycket hos kunder är det viktigt att du är en social och kommunikativ person. Du tillhör ett team på LGR men mycket av jobbet görs själv ute hos kund, därför trivs du i en roll där du ska vara självständig. Du är nyfiken och vågar fråga om det är något du inte förstår. Har du lätt för att knyta kontakter är det också en fördel då det kan ge mer affärer till företaget.

Villkor

Ort: Ljungby
Start: 1 december
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande så varmt välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Ljungby
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LGR Företagsrevision arbetar med redovisning och revision och erbjuder sina kunder; "tjänster inom revision, redovisning, skatt och revisionsnära rådgivning." På bolaget arbetar 7 heltidsanställda, 4 kvinnor och 3 män. Bolaget har sitt kontor i Ljungby och arbetar med kunder inom en 5-10 mils radie. Kunderna är främst små och medelstora bolag med högst 50 st anställda

LGR Företagsrevision har fyra hörnstenar som vi strävar efter att upprätthålla.
  • Kompetens - kunskap som ger våra kunder trygghet
  • Engagemang - professionalism i yrkesutövandet och tillgänglighet för klienten
  • Klienten i fokus - tillgängliga och långsiktiga i våra klientrelationer
  • Integritet - agerar med integritet och vi har rutiner för efterlevnad av kraven i GDPR
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.