Junior produktionsplanerare till Ljungby

Junior produktionsplanerare till Ljungby

Är du nyexaminerad eller har jobbat inom supplychain och vill vara med på ett superspännande projekt, då är detta rätt tjänst för dig.

Dina arbetsuppgifter

Kalmar driver ett "Work of supply chain" projekt som består av 8 delprojekt där du i den här rollen kommer gå in i ett projekt kallat Line-feed. Målet är att tillsammans med kollegor i ditt team och från produktionen se till att optimera och förbättra leveransflödet in på produktionslinen. Vi vil alltså ha så lite lager som möjligt och få det vi köper in att komma ut i produktion så fort som möjligt. I ditt projektteam finns även Inköpschefer, logistikchefer och andra roller. Du kommer alltså va med i hela flödet och delta i supply chain arbetet både som produktionsplanerare och logistiker.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning mot logistik eller supplychain
  • Vilja att resa
  • Engelska i tal & skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av supplychain
  • Erfarenhet av att jobba nära produktion
  • Flerspråkig
Som person är du driven och vill jobba för effektivisering. Du har god kommunikationsförmåga och gillar problemlösning. Du har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas i din arbetsroll. Villig att resa i jobbet då de kommer bli några resor till bl.a. USA.

Villkor

Start: Januari/Februar
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Ort: Ljungbyi
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kalmar är ett globalt företag med den bredaste produktportföljen i branschen.
Kalmar tillhandahåller lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Ledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Vi lyckas tillsammans genom att driva innovationer med långsiktiga och hållbara lösningar och vi håller det vi lovar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.