Junior Utvecklare till Tecnau i Ljungby

Junior Utvecklare till Tecnau i Ljungby

Är du nyexad systemutvecklare och brinner för teknik och embedded-utveckling? Eller har du jobbat något år och ute efter en ny utmaning, sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer in i ett utvecklingsteam där du kommer jobba med att utveckla olika styrsystem i Tecnaus produkter. Teamet består av både systemutvecklare och elektronikingenjörer och all utveckling sker maskinnära där ni som grupp både utvecklar och testar.

De spåk du kommer arbeta i är främst C/C++ men även C# och Java kan förekomma I de digitala lösningar de utvecklar.
Då många kunder är internationella får man räkna med att resa några gånger / år. Ungefär 10 nätter.

Mer info lämnas på Intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning mot datateknik
  • C/C++
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Egna hobbyprojekt
  • Erfarenhet av liknande arbete.
Som person är du driven och självgående. Du gillar teknik och har ett brinnande intresse för just nya tekniker och idéer. Du är nytänkande och gillar problemlösning, deltar och bidrar i teamet. Du social och trivs att jobba såväl i team som självständigt.

Villkor

Befattning: Heltid tillsvidare
Start: Omgående
Ort: Ljungby
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Tecnau AB utvecklar och tillverkar maskiner och lösningar för pappershantering inom den digitala tryckeri-industrin. De utveckar och marknadsför en komplett produktportfölj med maskiner för pappershantering, kameramonitorering och efterbearbetning inom digital print.

De har över 80 patent globalt och deras lösningar är installerade i en rad olika branscher världen över för att effektivisera verksamheten inom printindustrin och den grafiska marknaden. Tecnaus kunder består av banker, försäkringsbolag, utbildningsväsen, myndigheter, grafisk bokproduktion, fotobokstillverkare och telekombolag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.