Junior Mekatronikingenjör till Cargotec!

Junior Mekatronikingenjör till Cargotec!

Är du en driven person med ett genuint intresse för teknik? Ta chansen att vara en del av resan mot framtida elektrifiering av tunga fordon!

Dina arbetsuppgifter

Som mekatronikingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att kretsa kring följande:
  • Utveckling av system och komponenter i projekt tillsammans med såväl kollegor som kunder, samt samordning av systemdesign mellan produkterna.
  • I din roll säkerställer du att komponenter och system uppfyller angivna tekniska krav baserat på kundbehov, lagar och affärsverksamhetens strategier.
  • Det programmeringsverktyg som används är Plus+1 Guide.
Din profil

Du som söker älskar teknik och har en god förmåga att analysera och lösa komplexa problem.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av grafisk programmering och kunskap i hur mjukvaran fungerar.
Meriterande är kunskap i Delphi eller C samt telematik och molnlösningar.
Har du arbetat med tunga fordon är det ett plus - tillsammans med ett praktiskt eget intresse.

Vi ser att du har en utbildningsbakrgrund mot något av nedanstående:
  • Mjukvara
  • Mekatronik
  • El/elkraft
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Ljungby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 sept 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kalmar är ett globalt företag med den bredaste produktportföljen i branschen.
Kalmar tillhandahåller lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Ledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Vi lyckas tillsammans genom att driva innovationer med långsiktiga och hållbara lösningar och vi håller det vi lovar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.