Electric-drive engineer till Cargotec

Electric-drive engineer till Cargotec

Är du en person med ett stort tekniskt intresse? Vill du börja jobba på ett företag där du får möjlighet att följa hela produktionkedjan? Vad bra, då är detta helt rätt jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med Principal Systems Engineer (PSE) definierar du specifikationer för komponenter och system i tätt samarbete med andra kollegort.
Ett av huvudansvaren kommer också att vara att säkerställa att komponenter och system uppfyller specificerade tekniska kundkrav, produktsäkerhet, lagkrav och interna krav på produkter. Dessutom kommer du i samråd med PSE att samordna komponenter och systemdesign mellan produkter, svara på frågor om service, produktion och leverantör samt planera och utföra egna aktiviteter enligt specificerade krav och tidsplan.Du har ansvaret för att regelbundet rapportera till ansvarig FoU-chef och PSE angående resultat och eventuella avvikelser.

I samråd med ansvarig FoU-chef och PSE kommer du att vara ansvarig för test och utvärderingar, utföra kund- och leverantörsbesök och test för verifiering och utvärdering av design.

Din profil

Skallkrav:
  • Tidigare erfarenhet inom el, t.ex. el på gymnasiet
  • Engelska i tal och skrift
  • Tekniskt intresse
Meriterande:
- Eftergymnasiel utbildning inom t.ex. el/mekatronik

I rollen som electric-drive engineer kommer du att vara i kontakt med många kollegor varför det är viktigt att du är social och kommunikativ. Du har ett genuint tekniskt intresse och strävar efter att hålla dig uppdaterad på ny teknik. Du kommer att ha en viktig roll på Cargotec och det kommer därför ställas krav på att du har en hög ansvarskänsla. Som person är du också presigelös och anpassningsbar.

Villkor

Ort: Ljungby
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Ljungby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cargotec är en ledande leverantör av last- och lasthanteringslösningar med målet att bli ledande inom intelligent lasthantering. Deras erbjudande omfattar industriell formgivning, hållbar lasthanteringsutrustning och automatiserade terminallösningar, programvara och tjänster. Dessa används i hamnar, terminaler, distributionscentra och olika branscher. De tillhandahåller lastfartyg, terminaltraktorer, gårdskranar, båtkranar, reachstackers, tomma containerhanterare och truckar. Navis terminalsystem (TOS) och Bromma spridare tillhandahålls som en del av affärsområdet.

På Cargotec kommer du att vara involverad i långa projekt med fokus på el. Du kommer att få möjligheten att följa hela produktionskedjan och vara med och utveckla den. Kortfattat, gillar du el och teknik, då kommer du att trivas på Cargotec.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.