Bilförsäljare

Bilförsäljare

Om jobbet:

Fordonskonsulten växer och behöver därför en nya medarbetare i vårt arbetsteam. Vi är specialiserade på försäljning av nyare begagnade bilar och söker nu dig som är engagerad, driven och positiv till sin läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Fordonskonsultens framgångsrika/positiva arbetsteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

Arbetsuppgifter:

Huvuduppgiften är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Du skall kunna prestera och ge den bästa möjliga service till kunder även under stress.

Vi söker dig som:

Ser sig själv som ett bra ansikte utåt och en bra representant för Fordonskonsulten. Du skall vara förtroendeingivande, lätt att knyta nya kontakter samt kunna ge förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Fordonskonsulten erbjuder.

Vi vill att detta passar in på dig:
 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort
För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Tidigare erfarenhet av branschen är dock inget krav, vi letar alltid efter rätt person i teamet med vilja, intresse och en bra attityd - oavsett erfarenhet.

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsplats i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs både ekonomiskt samt karriärmässigt.

Ansökan:

Känner du att du verkligen vill bli en del av oss ? Skicka in ditt CV och personliga brev till robin@fordonskonsulten.se, vänligen ange säljare i rubrik

Lönetyp: Fast och rörlig lön

Omfattning: Heltid/Deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Kvalifikationer: Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Meriterande
 • Tdigare säljerfarenhet
Utbildning:

Meriterande
 • Gymnasial utbildning inom
Ekonomi

Meriterande
 • Engelska
Körkort

Krav
 • B
Mer info
Kontaktperson Robin
Telefon 0372360009
Email Mejla Robin
Område Ljungby
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fordonskonsulten.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (21 dagar kvar)