RESERVDELSANSVARIG TILL LJUNGBY

RESERVDELSANSVARIG TILL LJUNGBY

Är du en fantast av tunga fordon med service i blodet?
Då kan detta vara jobbet för dig!Till vår anläggning i Ljungby söker vi nu en reservdelsansvarig som tar ansvar för hela reservdelsaffären, lagerhanteringen och vår butik. En viktig del i ditt arbete är att samverka med våra kunder i reservdelsfrågor samt att arbeta proaktivt för nya affärer, och du arbetar givetvis med ständiga förbättringar för optimala flöden och en hög kundnöjdhet. Rollen ger dig en nyckelposition och plats i den lokala arbetsledningen.


Din profil

Rollen ställer krav på affärsmässighet, hög servicekänsla och ett positivt ledarskap. Du är en problemlösare och har fallenhet för ordning och reda, samt leder andra människor med såväl pondus som ödmjukhet. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande arbete, och har du dessutom Volvo-bakgrund från den tunga sidan betraktar vi det som en fullträff. Vi tar för givet att du har systemvana och behärskar svenska i tal och skrift. Körkort med C-behörighet är meriterande.


Vårt erbjudande

Rollen kräver sin insats av engagemang, kreativitet och handlingskraft, men ger också mångfalt tillbaka av personlig utveckling och positiva erfarenheter. Vi erbjuder ett uppdrag i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar.


Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev viaanders.lindblom@finnvedenslast.se, löpande urval gäller.Vid frågor om tjänsten, kontakta Servicechef Anders Lindblom på tfn 0372-741 49.
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.finnvedenslast.se
Sista ansökningsdag 18 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1 miljard kronor och har ca 340 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter ca 10 miljarder kronor och har 1 200 anställda.


Läs mer påwww.finnvedenslast.se.