Servicetekniker

Servicetekniker

Tekniskt klurig och lösningsorienterad Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter

Till ett av våra kundföretag i Ljungby söker vi en Servicetekniker. Tjänsten innehåller varierande arbetsuppgifter inom såväl PLC, automation, svetsning, montering, maskinservice, reparationer, underhåll och byggsmide. Du arbetar med både mekanik, hydraulik och viss industriservice samt reparationer och underhåll. Är du rätt person finns goda möjligheter att tjänsten kan komma att bli långsiktig.

Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet från tillverkande industri med ett genuint och brinnande intresse för tillverkning och industriarbete. Har du arbetat med PLC, automation och el är det meriterande. Du är van att läsa ritningar och arbetsinstruktioner och som person är du lösningsorienterad, klurig och har förmågan att tänka utanför boxen. Du har god verkstadsvana och erfarenhet av att jobba inom metallindustri och kan lätt sätta dig in i hur man använder olika typer av maskiner inom PLC, bockning, stansning, svetsning, borrning eller slipning.

Som person är du en god lagspelare, en samarbetsvillig kollega och någon som lägger stort engagemang i det du tar dig an. Du ställer dig positiv till förändringar och har ett flexibelt förhållningssätt. Du har god social kompetens och trivs med att arbeta i en mångsidig miljö. Du är driven, strukturerad och van vid att hålla flera bollar i luften. Heta arbeten, traverskort och tidigare erfarenhet av arbete på byggarbetsplatser är meriterande för tjänsten. Körkort B, samt flytande svenska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Ljungby. För rätt person kan tjänsten komma att övergå i en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Ljungby.

Omfattning: Heltid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökningstid: Ansök senast 15 december.
Mer info
Kontaktperson Christopher Moberg
Telefon 0372737672
Område Ljungby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag med kontor i Växjö, Ljungby, Vetlanda och Värnamo. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!