Control System Engineer

Control System Engineer

Om kundföretaget

Electrolux Laundry Systems är en av världens ledande tillverkare av professionell tvättutrustning. Med ett brett urval av tvättutrustning för professionellt bruk kan vi ta fram den utrustning som passar bäst för just din verksamhet. Vår uppgift är att se till att tvätthanteringen blir precis så lönsam och enkel som ni har tänkt er.
Oavsett om det gäller en tvättstuga i flerbostadshus, tvätt i egen regi inom hotell, äldrevård eller arbetskläder hjälper vi er att analysera tvättbehovet och dimensionera Textilvårdsrummet.
Vi har cirka 1100 anställda med tillverkningsenheter i Sverige, Frankrike och Thailand och distribuerar produkter via nationella säljbolag och fristående distributörer världen över. Huvudkontoret ligger i Ljungby, Sverige. Electrolux Laundry Systems är en del av the Electrolux Group.

Dina arbetsuppgifter

En vanlig dag på jobbet innebär att skapa, testa och implementera nya algoritmer och funktioner genom model based design. Från produktutvecklingen, såväl som andra områden, kommer förfrågningar kring nya funktioner eller förbättring på befintliga. Det är ditt jobb är att översätta dessa krav och skapa specifikationer som mjuk- och hårdvaruteamet arbetar utifrån. Du projektleder arbetet för att slutligen nå implementation och en ny produkt. Du har även löpande kontakt med utvecklingslabbet och är med och stöttar testutförande samt validering.

Din profil

Vi ser att du är en engagerad person som oavsett storlek på uppgift, ger energi och det lilla extra för att nå det bästa resultatet. Du är intresserad i vad som händer på andra områden och håller dig "up-to-date" med vad som sker i omvärlden. Jobbet är varierande och utmanande ocoh vi tror att problemlösning är en del av ditt DNA.

För att lyckas i rollen ser vi också att du har en Master inom Elektronik, Mekatronik eller Kontrollsystem. Du har god kunskap inom MatLab/ Simulink och förståelse för integrerade system. Erfarenhet av dataanalys och simulering samt nätverk är av vikt.
Utöver detta talar du och skriver svenska och engelska obehindrat.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se