Serviceelektriker / Installatör till Ljungby

Serviceelektriker / Installatör till Ljungby

Elajo söker nu ytterligare en fantastisk medarbetare till vårt kontor i Ljungby.

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla framtidens Elajo och vår lokala närvaro i Ljungby, där vi erbjuder dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi erbjuder
 • Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
 • Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
 • En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap
 • Möjlighet att kunna jobba lokalt och mot flera orter
 • Trygghet och stabilitet, där vi i år firar extra med vårt 60-årsjubileum!
 • Kollektivavtal, personalrabatter, friskvårdsbidrag och vår egna förmånsportal Elajo4U.
Arbetsuppgifter

I rollen som serviceelektriker/installatör kommer du arbeta mot våra trogna och uppskattade kunder i regionen. Starkt fokus ligger på god kundkontakt och kvalitet, där du i huvudsak kommer att arbeta på diverse kommunala projekt i Ljungby och därmed blir en oerhört viktig ambassadör för Elajo.

Arbetet kommer bestå av:
 • att arbeta med installationsarbete samt löpande service och underhåll.
 • att arbeta med installationsarbete inom el och nätverk samt mot vårt kommunavtal.
På Elajo arbetar vi säkert eller inte alls, där varje enskild medarbetare är delaktig i att skapa en hälsosam arbetsmiljö. En självklar del av rollen är därför att utföra och dokumentera riskanalyser, medverka till en god arbetsmiljö samt att tillse att upprättade rutiner och instruktioner efterföljs i vårt verksamhetssystem.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet. Vi erbjuder både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling och ser fram emot att få välkomna flera nya kollegor!

Bakgrund och Kompetenser
 • ECY-certifierad elektriker, med därtill tre års erfarenhet inom yrket
 • En bred teknisk förståelse
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska
Du kommer att bli en viktig del av vår verksamhet, varav vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kundkontakter samt att jobba i team. Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är ödmjuk, öppen, positiv och social och värdesätter, samt bidrar aktivt till, ett trevligt arbetsklimat.

Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.

Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Ansök direkt via att klicka på Skicka ansökan, du behöver ej bifoga några filer för att göra klart ansökan.

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du:
 • Markus Nygren på telefon 0702601227
Välkommen med din ansökan!
Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 jan (45 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro.

Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.