Depåchef till Cramo i Ljungby

Depåchef till Cramo i Ljungby

Som Depåchef är du affärs, volym- och personalansvarig. Detta innebär att du ansvarar både för det operativa och strategiska arbetet vad det gäller verksamhetens budget avseende volym och resultat. I ansvaret ligger att arbeta kontinuerligt med att utveckla strukturen inom depåerna och se till att de har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark av byggmaskiner och övrig utrustning.

Tillsammans med Distriktschef och regionala säljare arbetar du med att ta fram riktlinjer för att stärka Cramo på den lokala marknaden.

I rollen som Depåchef ingår bland annat:
  • Lokalt kundansvar
  • Lokalt försäljningsarbete
  • Budget och resultatansvar
  • Personalansvar
  • Utveckling av verksamheten
  • Logistikansvar
  • Administration
Din bakgrund:
Vi ser att du har fullgjord gymnasieutbildning och god datavana. B-körkort är ett krav. Du bör ha erfarenhet av försäljning och marknadsföring från branschnära verksamhet. Du är också intresserad av och har några års erfarenhet av att leda och utveckla personal samt god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande, men viktigast är att du förstår i vilket syfte Cramos maskiner används av kunder.

För att lyckas i rollen bör du vara kundfokuserad, lyhörd och mån om att skapa de bästa förutsättningarna för dina medarbetare att lyckas i sitt arbete. Du är inspirerande, coachande och en förebild för dina medarbetare. Vi ser vidare att du har förmågan att bryta ner visioner till tydliga mål. Du är en strukturerad person och planerar dina arbetsdagar på ett självständigt sätt.

Du drivs av att göra affärer, ge god service och vill se resultat. Du är positiv, utåtriktad och trivs med att skapa långsiktiga relationer både externt och internt.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2018-07-19. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Niklas Karlsson, niklas.karlsson@cramo.com.
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 juli (30 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.