Konstruktör till spännande uppdrag

Konstruktör till spännande uppdrag

Om kundföretaget

Citec är ett globalt tekniskt konsultföretag med 1300 medarbetare. Koncernen omsätter 70 miljoner €/år (2016) och är etablerat i 11 länder. Som teknikkonsult levererar Citec helhetslösningar, helhetsåtaganden samt kompletta industrianläggning med inriktning på fordon-, energi- samt processindustrin. Vår inriktning på fordon omfattar 3D-konstruktion, simuleringar, beräkningar och dokumentation för bl.a. truckar, lyftanordningar, tåg mm. Citec har sitt huvudkontor i Stockholm och kommer nu att utveckla verksamheten i Ljungby

Dina arbetsuppgifter

Nu söker Citec en global koordnitaor och konstruktör för uppdrag ute hos kund. I rollen kommer du att agera i en nyckelposition för att stämma av vår kunds projekteringsbehov. Du koordinerar, distribuerar, leder och följer upp projektering som ska utföras av Citec globala ingenjörer. Kommunikation på plats hos vår kund sker mestadels på svenska. Kommunikation med Citecs globala ingenjörer sker på engelska. I uppdraget kommer du även att utföra konstruktionsuppdrag åt vår kund parallellt med koordineringsarbetet.

Din profil

Vi ser gärna att du är ingenjör med lägst en kandidatexamen. För att kunna hantera rollen är det viktigt att du har gedigen kunskap inom konstruktion och 3D modellering och kan du även CatiaV5 är detta meriterande. Du är en person med några års arbetslivserfarenhet och förstår begreppet konsultmässig. Att ge vår kund bra service, kunna bygga långvariga förtroendeingivande relationer och hålla fokus på god kvalitet och resultat är nyckelegenskaper som du besitter.
Kommunikation är otroligt viktigt och du skriver och talar svenska samt engelska obehindrat.

Sista ansökningsdag är den 13:e juli men vi gör urval löpande så vänta inte med din ansökan om du tycker rollen verkar intressant.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 13 juli (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se