Utvecklare till affärsstöd Postnord Strålfors

Utvecklare till affärsstöd Postnord Strålfors

Har du erfarenhet och utbildning inom mjukvaruutveckling och vill arbeta med programmering i en varierande arbetsmiljö? I så fall kan detta vara chansen in på ett av regionens största bolag.

Om företagetPostnord Strålfors är ett svenskt företag i Postnord-sfären. Företaget arbetar inom informationslogistik och omnikanallösningar. Sedan 2006 ägs Strålfors av Postnord. Det grundades i Ljungby 1919

Inom avdelningen för affärsstöd - kort driver vi affärer där vi levererar kortlösningar till våra kunder, som en egen process, eller som en del av ett större uppdrag. Vi arbetar inom flera områden, som oftast ställer höga krav på säkerhet och kvalitet. Det kan vara SIM kort till teleoperatörer, RFID kort till kollektivtrafik, passerkort, eller andra typer av kort som kontrollerar åtkomsten till ett system. Det kan också vara medlems - eller presentkort till butikskedjor eller organisationer. Inom gruppen ingår både utvecklare och kundservice, och vi arbetar i nära samarbete med produktionen och med våra kunder för att bygga kompletta produktions och logistikflöden.

ArbetsuppgifterDu arbetar med att bygga system för att ta emot kundordrar och processa dem för effektiv produktion, logistik samt rapportering och uppföljning. Utvecklingen sker i c++, C#, SQL, Webb gränssnitt samt att du arbetar med maskinnära programmering. Du arbetar mycket i projekt där du ständigt förbättrar befintliga system och flöden enligt ITIL. En viktig del av din vardag är att hantera och förebygga problem i systemen. Du har även en kundnära dialog där prioriteringar är en viktig aspekt för att stärka företagets kunddialog.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom mjukvaruutveckling
  • Arbetslivserfarenhet inom programmering och utveckling (meriterande med c++, C# och SQL)
  • Goda kunskaper om utveckling för mobila system
  • God kunskap i Svenska och engelska både muntligt och skriftligt
Utöver ovan nämnda krav så har du god problemlösningsförmåga och stort teknikintresse. Du trivs i situationer där du behöver felsöka och lösa uppkomna situationer. Du är van vid att arbeta självständigt och har lätt att samarbeta med kollegor både i produktion och inom din egen arbetsgrupp.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Ljungby
Lön: Enligt ÖK

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utveckling, programmering, ITIL, c++, C#, SQL, Ljungby, Strålfors, Postnord
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.