Servicetekniker till Dematek

Servicetekniker till Dematek

Är du kunnig inom el och mekanik? Trivs du med frihet under ansvar och vill arbeta som servicetekniker hos branschledande Dematek?

Om företagetDematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar. Som generalagent för Demag Cranes & Components erbjuds marknadens största produktsortiment för lyft och hantering. Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Med mer än 90 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager är de också den bästa partnern när det gäller problemlösning. Dematek har idag ca 160 anställda och omsätter 250 mkr.

Nu letar vi efter deras nästa servicetekniker till Ljungby/Markaryd.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker ansvarar du för installation, service och underhåll, montage samt elektrisk och mekanisk felsökning av lyftredskap, telfrar och traverser. Du utgår från ditt hem och genom din servicebil täcker du regionen Ljungby/Markaryd. Du bedriver ditt arbete direkt ute hos kund som både kan vara stora och små företag.

Formella krav
  • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Grundläggande kunskaper inom el, mekanik, felsökning och underhåll
  • Erfarenhet av starkström upp till 400v
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Förutom att vara tekniskt och elektriskt kunnig är du självgående och strukturerad som person. Du trivs med ett varierat arbetstempo och har förmågan att bibehålla lugn och ett noggrant arbetssätt även i stressade situationer. Då du har mycket kundkontakt är du också kommunikativ, social och serviceinriktad som alltid sätter kunden främst.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Dematek har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Dematek en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Ljungby / Markaryd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, elektriker, lyftmaskin, lyftkran, heltid, tillsvidare, Markaryd, Ljungby, el, hydralik, mekanik, felsökning, underhållfordonsel, el schema, PLC, styr- och regler
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.