Elektriker inom entreprenad till Bravida Ljungby

Elektriker inom entreprenad till Bravida Ljungby

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi flera entreprenadelektriker till vår avdelning i Ljungby. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Bravida i Ljungby söker nu elektriker för arbete inom entreprenad. Tjänsten som elektriker innefattar arbete såväl självständigt som i team med andra kollegor på våra entreprenader som vi har i Ljungby med omnejd. I dina arbetsuppgifter ingår:
  • att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter
  • att rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten
  • vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete
Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Även serviceuppdrag och automation/styruppdrag kan vara en del av din vardag, beroende på vilken bakgrund du som sökande har. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på.

På Bravida i Ljungby har vi en komplett el-avdelning där vi arbetar med entreprenader och el-service samt svagströmsanläggningar såsom t.ex. nätverk, brandlarm, fiberinstallationer men också en komplett säkerhetsavdelning med inbrottslarm, CCTV, passagesystem och lås. Vi har också en del som fokuserar på systematiskt brandskyddsarbete åt våra företagskunder, på avdelningen arbetar vi även med kyla och värmepumpar. Vi är ca 20 anställda på avdelningen.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker, gärna med några års erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom service eller entreprenad. Eftersom arbetsplatserna är i Ljungby med omnejd förutsätter vi att du har B-körkort.

Som person vill vi att du är noggrann i ditt arbete, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 28/6-2019. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (9 dagar kvar)
Visa var