Blockchef för Projekt E4

Blockchef för Projekt E4

BLOCKCHEF SÖKES FÖR PROJEKT E4, LJUNGBY-TOFTANÄS

Brinner du för anläggnings- och byggbranchen? Tycker du att det är spännande att planera projekt från start till slut? Då är arbetet som Blockchef hos Barslund något för dig.

VAD KAN VI ERBJUDA?
Vi är ett renodlat anläggningsföretag med en stor önskan om att växa de kommande åren. Hos oss får du möjligheten att vara med i den processen och bli en ledande medarbetare i en verksamhet med stora ambitioner. Vi utför alla typer av anläggningsarbeten och i alla avtalsformer med speciell inriktning på anläggning av vägar, järnvägar, fjärrvärme, avlopp samt större markexploateringar. Barslund Sverige AB ingår i den danska koncernen Barslund Group A/S med flera decennier av expertis och erfarenhet i branschen. Därför är våra resurser och kompetenser omfattande i relation till vår omedelbara storlek i Sverige.

Vi erbjuder ett arbete med fria ramar, stort personligt ansvar och utmärkta möjligheter för personlig utveckling samt avancemang inom organisationen. Hos Barslund är där inte långt från tanke till handling, vi ser därför att egen förmåga och engagemang är större än tjänstgöringstid. Hos oss får du större ansvar, spännande arbetsuppgifter och utmärkta möjligheter till att utveckla och fullända dig både professionellt och personligt.

DINA PRIMÄRA ARBETSUPPGIFTER
  • ansvara för att dina projekt genomförs med ett ekonomiskt resultat som motsvarar förkalkulation
  • ansvarig för bl.a. inköp av material och upphandling med underentreprenörer samt planering av vår egen produktion
  • utarbeta tidplaner och produktionsplaner, kvalitetsdokument samt hantering av ÄTA
  • se till att KMA-arbete utförs i enlighet med aktuella normer
  • Granskning av handlingar från konstruktör
  • Koordinering av markarbeten samt ledningsarbeten på arbetstället
  • Vara ett team på Barslund BUSSEN och följa våra värderingar: Behovsorienterade, Utvecklingsorienterade, Sociala, Stolta, Engagerade, Nytänkande.
Lön efter kvalifikationer.

DIN PROFIL OCH KVALIFIKATIONER
Du har stor erfarenhet som byggledare/projektledare inom anläggning/betongkonstruktion av broar m.m. Vi letar efter en driven kandidat med en stark ledarskapsförmåga och ett utmärkt systematiskt arbetssätt. Du ska ha en certifiering inom Betong klass 1 och en god kännedom av entreprenadjuridik. Ett bra nätverk i byggbranschen kommer att vara en tillgång i ditt arbete. Vi vill att du har en stark ekonomisk förståelse, kunskap om AB04 och ABT06 samt goda Excel-kunskaper. CAD-kunskaper är meriterande. Jobbet kräver en gedigen insikt i många av de olika aspekterna inom projektstyrning, kort och gott skall du kunna leda projekt samt personal.

KONTAKT
Har du frågor gällande anställningen, kan du kontakta: VD, Anders K. Sørensen, på telefon +45 3164 2517. Vi kallar in till samtal löpande och tjänsten tillsätts snarast.

Skicka in din ansökan via knappen "Ansök nu".
Mer info
Kontaktperson Anders K. Sørensen, VD
Telefon +45 3164 2517
Område Ljungby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barslund AB är ett företag som växer kraftigt. Vi är väl etablerade i Skåne där vi har vårt huvudkontor i Malmö och lokalkontor i Göteborg. Vi arbetar över hela södra Sverige. Vårt moderbolag, Barslund Group, finns i Danmark och är där ett av de största anläggningsföretagen på marknaden. Barslund Group består av flera företag, var och en med eget specialområde. Som en del av gruppen blir du en del av en stark kultur och du får många nya, engagerade kollegor.

Du kan läsa mer om Barslund på www.barslund.se eller besök oss på de sociala medierna.