Teknisk säljare till CTC

Teknisk säljare till CTC

Om rollen

Det här är chansen för den som vill kombinera sin befintliga kunskap inom VVS och intresse för affärer i en säljande roll. Som representant för CTC i Småland och delar av Östergötland kommer du både att förvalta en existerande kundportfölj, och söka upp nya samarbetspartners inom VVS-branschen. Vi hoppas du tycker om att resa och träffa nya såväl som tidigare kunder, då detta blir en essentiell del av din vardag. Du rapporterar till försäljningschefen för Sverige men kommer att planera din tid själv, och tillbringar den mestadels ute i fält. CTC ser till att du har både tjänstebil och teknologi för att underlätta ditt arbete, och på köpet får du även ett gäng kompetenta, drivna, och glada kollegor som du har tät kontakt med.

Om dig

Vi tror att du som person är social, energisk, relationsbyggande och lösningsorienterad. Du trivs med affärsmannaskapet och att arbeta i fält - och eftersom du oftast jobbar på egen hand är du inte bara engagerad och resultatinriktad, men även självständig och strukturerad. Det är troligt att du har en teknisk utbildning i botten, och idag arbetar inom VVS. Har du tidigare erfarenhet av värmepumpar är det meriterande och störst stjärna i kanten får du om du sitter på kunskap om CTC. Detta är dock inget måste, utan vi vet att det som verkligen kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen är din personlighet och förmåga att skapa goda relationer genom att vara en ödmjuk lyssnare och engagerad produktfrämjare.

Om ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch + Clark. Du registrerar din ansökan via länken i annonsen. Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras av rekryteringskonsult Matilda Rodey på matilda.rodey@badenochandclark.se.
Sista ansökningsdag är den 27 oktober, men ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Kort sagt - hör av dig redan idag!

I en kvalitetssäkrad process kommer du eventuellt att få besvara personlighetstester och en videointervju. Personliga djupintervjuer genomförs i Malmö under oktober månad.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter. De finns i Småland och ingår tillsammans med Bentone, Turboflame och Osby Parca i Enertech AB som har försäljning över hela världen.
Med närmare 100 års erfarenhet arbetar de aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle. De utvecklar och tillverkar alla sina produkter i Småland och erbjuder ett brett produktsortiment, såsom bergvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, pelletspannor, vedpannor m.m.
Med 250 medarbetare nationellt, blir du del av ett växande och dynamiskt företag med fokus på sina anställda och innovativa, klimatsmarta värmelösningar. CTC är en attraktiv arbetsgivare och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.