Vi söker Servicerådgivare till Östra Ljungby

Vi söker Servicerådgivare till Östra Ljungby

En av våra uppskattade medarbetare har valt att gå vidare i sin karriär och därför behöver vi förstärkning till Börjessons Lastbilar i Östra Ljungby. Vi är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar, service och tvätt. Börjessons Lastbilar jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera nya kollegor till vårt team. Som Servicerådgivare hos oss arbetar du med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet omfattar att tillgodose kundernas behov hela vägen från bokning av service och reparationer som oftast sker genom telefon, mail eller internet. I arbetsuppgifterna ingår serviceplanering och efter nedladdad fordonsdata kontakta kunder för inplanering av service. Vidare ska du ta hand om kunden fysiskt när denna kommer till anläggningen för att lämna in lastbilen. Dessutom ska du hålla kunden löpande uppdaterad under verkstadsbesöket samt lämna ut lastbilen till kunden på ett kommunikativt sätt, så att kunden förstår mervärdet av vår service.

Personliga egenskaper
Kundservice som ger bästa kundtillfredsställelse är ett krav hos oss. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har hög servicekänsla, stort kundfokus med förmåga att förstå kundens behov. Dessutom kan du samarbeta med dina kollegor för att uppnå högsta service till kunder och trivsel med dina kollegor. Tillsammans når vi nöjda kunder. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska, då utländska kunder förekommer.

Din bakgrund
För att kunna utföra arbetet förväntar vi oss att du har kunskap om tunga fordon. En merit är om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare har arbetat med servicearbete gentemot tung mekanik. Ett krav är vana av arbete med telefon och dator som redskap, gärna med erfarenhet av Automaster. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i ett satsande företag. Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor i form av fast lön och årlig bonus, samt ansvar med befogenheter. Sysselsättningsgraden är heltid. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Om du vill du bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta, Christer Sjöholm via mail på Christer.Sjoholm@borjessonsbil.se

Välkommen med din ansökan via jobb@borjessonsbil.se.

Märk din ansökan med "Servicerådgivare/Östra Ljungby". Sista ansökningsdatum är 2018-08-31. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.borjessonslastbilar.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinans. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 på alla våra driftställen och arbetar med ett långtgående miljöarbete enligt ISO 14001.

Idag befinner sig Börjessons på flera orter, Helsingborg, Ängelholm, Kristianstad, Hässleholm, Östra Ljungby, Klippan, Alingsås, Karlshamn och Karlskrona. Börjessons är en värdeskapande representant för Scania, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon. Våra ledord Service - Kunskap - Trygghet kännetecknar vårt förhållningssätt gentemot våra kunder och kollegor.