Personbilssäljare Volkswagen Ljungby

Personbilssäljare Volkswagen Ljungby

Vårt
erbjudande?


Atteviks
kombinerar starka attraktiva varumärken med ett familjärt arbetssätt. Dels hur vi dagligen utvecklar våra arbetsroller men även gällande aktiviteter på och utanför arbetet. Vi agerar med väl förankrade värderingar (Långsiktighet,
Ordning & Reda, Lyhördhet och Respekt) som vi vill ska genomsyra allt vi gör.

Atteviks vill
samtidigt gå i första ledet gällande Hållbarhetsfrågor inom branschen och det är ett arbete som aldrig blir färdigt. Låter det bra? Fortsätt att läsa....

Vi erbjuder dig
nu att arbeta i ett vinnande team, med ett av de hetaste varumärken i bilbranschen, välkommen att söka tjänsten som säljare för Volkswagen i Ljungby.

Arbetsuppgifterna:
Huvudansvaret är att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du arbetar långsiktigt och sätter kunden i centrum. Du kommer att driva försäljningsprocessen framåt till ett avslut, leda säljaktiviteter, demonstrera bilar, lämna produktinformation, provkörning samt avtalsskrivning.

Tjänsten
innebär försäljning av både nya och begagnade bilar, offerera, leverera och följa upp affären. Du kommer att ansvara för hantering av inbyten och prissättning som sker i samråd med Försäljningschefen. Du kommer även ha ett budgetansvar.

Kvalifikationer:
Du är engagerad med stark känsla för affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga kundrelationer. Du har ett eget driv och trivs i en roll med högt tempo samt är van att arbeta mot uppsatta mål med ett lönsamhetsansvar.

Du har goda
kunskaper i svenska och engelska både vad det gäller tal och skrift. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum. Du har minst några års dokumenterad erfarenhet av försäljning och relationsskapande försäljningsarbete. Körkort B är ett krav.

Tjänsten är en
tillsvidareanställning med placering i Ljungby.

Ansökan och frågor:Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår försäljningschef, Filip
Söderberg på filip.soderberg@atteviks.se eller telefon 0470-75 31 15

Ansök så snart
som möjligt, dock senast den 10/8. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 sept 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, Skoda och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2,7 miljarder och har ca 450 anställda.