REKLAMATIONSANSVARIG/TEKNISK SUPPORT

REKLAMATIONSANSVARIG/TEKNISK SUPPORT

Som reklamationsansvarig hanterar man helhetsansvaret för garantiärenden. Det vill säga; mottager, behandlar och beslutar om ärenden som inkommer från återförsäljare.

I tjänsten ingår även en del teknisk support mot våra kunder inom de 3 segmenten ATV, El-fordon och Marint.

Eftermarknaden är en betydande del av verksamheten och hög servicegrad är av viktiga ledord hos oss. Att tillhandahålla korrekt och snabb återkoppling till våra kunder är av högsta prioritet.

Du kommer att ingå i ett team om 5 personer som arbetar tätt tillsammans (produktchefer, reservdelsansvarig, teknisk ansvarig).

Här erbjuds en varierande roll i en organisation med god tillväxt och korta beslutsvägar.

Du brinner för att ha goda relationer med kunder världen över och gör gärna det lilla extra. Ett högt arbetstempo och nya utmaningar för att du trivs på ditt arbete. Viktigt är ditt personliga driv och din initiativkraft. Du tar ansvar och är självgående.

Vi söker dig som trivs i en föränderlig vardag med många olika arbetsuppgifter där du själv planerar och strukturerar ditt arbete. Du har förmåga att kunna prioritera och hålla ordning och reda även när arbetstempot går upp. Du driver av egen kraft igång projekt och tar ansvar för att driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi att du har en god kommunikationsförmåga och lätt att samarbeta med många olika personer. Du har ett tekniskt intresse och erfarenheter från fordonsbranschen är meriterande.

Välkommen med din ansökan till micke@atvsweden.se senast
2019-07-30 men vi bearbetar ansökningar löpande.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta VD Micke Anderzon
0703469445
Mer info
Kontaktperson Micke Anderzon
Telefon 0703469445
Email Mejla Micke Anderzon
Område Ljungby
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atvsweden.se
Sista ansökningsdag 12 aug 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolaget bedriver handel inom tre olika affärsområden (ATV,
MARINT och EL-FORDON).

ATV Swedens resa började i Sverige år 2002 då grundaren, Claes
Persson, startade importen av fyrhjulingar från Asien. Företaget har sedan dess växt i raketfart och verkar idag även i Polen, Norge, Danmark och Finland.

Förutom fyrhjulingar distribuerar vi elfordon samt båtar och båtmotorer. Vi har idag agenturen för ett flertal märken så som CF Moto, Alloycraft, Hidea, Super Soco och Black Wolf.

2018 omsatte företaget drygt 320 MSEK och har 25 anställda.
Här erbjuds en varierande roll i en organisation med god tillväxt och korta beslutsvägar.

Verksamheten är förlagd till Ljungby i Småland, där vi har vårt lager på 11.000 kvadratmeter för såväl produkter som reservdelar.