Produktchef El-fordon (ansök idag)

Produktchef El-fordon (ansök idag)

Ansvarsområden– Produktchef El-fordon

ATV SWEDEN AB expanderar och söker nu en tjänst till huvudkontoret i Ljungby. Vi söker en Produktchef inom segmentet ELFORDON.

I rollen som produktchef hanterar man det tekniska helhetsansvaret för elfordon. Du driver och utvecklar produktlinjen i enlighet med utvecklingen på marknaden.

· Teknisk kontakt med berörda leverantörer

· Teknisk support mot återförsäljare

· Utbildning av produktsegmentet internt och externt

· Kravspecifikationer kvalitet

· Ny-produktutveckling - NPD

· Du jobbar aktivt med att utveckla service-nivån

· Ansvar att produkterna uppfyller lagar och andra krav

· Ansvaret för marknadsintroduktionen av nya produkter

Du ingår i ett team där olika personer är specialister inom respektive område (ATV, MARINT och ELFORDON). Teamet integreras och samarbetar tätt inom de olika områdena. Därmed läggs stor del av arbetet även inom ATV och MARINT.

Produktportföljen inom ELFORDON består idag av el-mopeder, el-bilar samt elektriska arbetsfordon. Du har stor påverkan på kommande produkter vilket ställer stora krav på personlig mognad, servicegrad samt intresse för kategorin.

Utbildning och Egenskaper

Du brinner för att ha goda relationer med leverantörer och kunder världen över och gör gärna det lilla extra. Ett högt arbetstempo och nya utmaningar gör att du trivs på ditt arbete. Viktigt är ditt personliga driv och din initiativkraft. Du tar ansvar och är självgående.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad gärna inom motorfordon, el-kunskaper är meriterande. Du har förmåga att kunna prioritera och hålla ordning och reda även när arbetstempot går upp. Du driver av egen kraft igång projekt och tar ansvar för att driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi att du har en god kommunikationsförmåga och lätt att samarbeta med många olika personer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. God datorvana är ett krav.

Här erbjuds en varierande roll i ett spännande bolag med god tillväxt.

Välkommen med din ansökan
snarast till micke@atvsweden.se

Vid frågor om tjänsten,
vänligen kontakta VD Micke Anderzon 0703469445
Mer info
Kontaktperson Micke Anderzon
Telefon 0703469445
Email Mejla Micke Anderzon
Område Ljungby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktchef, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atvsweden.se
Sista ansökningsdag 28 apr (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolaget bedriver handel inom tre olika affärsområden (ATV, MARINT och EL-FORDON).

Atv Swedens resa började i Sverige år 2002 då grundaren, Claes Persson, startade importen av fyrhjulingar från Asien. Företaget har sedan dess växt i raketfart och verkar idag även i Polen, Norge, Danmark och Finland.

Förutom fyrhjulingar och tillbehör så vi distribuerar elbilar, elmopeder samt båtar och båtmotorer. Vi har idag agenturen för ett flertal märken så som CF Moto, Alloycraft, Hidea,
Super Soco och Black Wolf.

2018 omsatte företaget drygt 320 MSEK och är 25 anställda. Här erbjuds en varierande roll i en organisation med god tillväxt och korta beslutsvägar.

Verksamheten är förlagd till Ljungby i Småland, där vi har vårt lager på 11.000 kvadratmeter för såväl produkter som reservdelar.