Verkstadschef till Atteviks Personvagnar

Verkstadschef till Atteviks Personvagnar

Atteviks Personvagnar AB ingår i Attevikskoncernen och finns på 6 orter i Småland; Jönköping, Växjö, Ljungby, Nässjö, Tranås och Älmhult. Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, Skoda och Scania. Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2,7 miljarder och har ca 450 anställda. Till vår anläggning i Ljungby söker vi nu en Verkstadschef.

Brinner du för ledarskap, att ge högklassig service och att jobba nära verksamheten? Då vill vi höra mer från dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verkstadschef arbetar du både strategiskt och operativt. Rollen innebär att leda, motivera, coacha och utveckla ett team med duktiga medarbetare i det dagliga arbetet för att på så sätt driva utvecklingen framåt och kontinuerligt förbättra. Gruppen du ansvarar för består av sju tekniker samt två servicerådgivare. Dina ansvarsområden är den dagliga driften, kundnöjdhet, budget samt personalen.

Vem är du?

Vi söker dig som verkligen brinner för service och har ett coachande förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda personal och att du trivs och motiveras av att möta kunder i ditt arbete. Du trivs i ett högt tempo med många bollar i luften och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Du bör ha en god administrativ förmåga samt teknisk förståelse. Tidigare erfarenhet från service och bilbranschen är meriterande, men inget krav. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vad kan Atteviks erbjuda dig?

Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 14 februari 2021, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval tillämpas. Atteviks Personvagnar har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på telefonnummer 070-149 70 60.
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se