Hoppa till innehåll
Veteranpoolen Etablering logotyp

Bli vår franchisetagare i Linköping

Ansök nu
Vill du driva eget företag och samtidigt bli stöttad med tid, engagemang och pengar?

Vi söker dig som vill driva och fortsätta utveckla Veteranpoolens befintliga verksamhet i Linköping! Vi kan lova dig ett utvecklande, varierande, socialt och mycket roligt arbete.

Som franchisetagare tar du över en ekonomiskt bärkraftig verksamhet som befinner sig i en tillväxtfas. Verksamheten har många löpande uppdrag, bra fördelning mellan privat-, och företagskunder samt en stor aktiv pool med många engagerade medarbetare. Distriktet servar utöver Linköping även kommunerna Åtvidaberg och Kinda.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du får råd, tips och stöttning av. Kulturen är hjärtlig och hjälpsam och det finns alltid någon att luta sig mot eller bolla med.

På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt eget företag. Vi vill att du ska lyckas!

Vem är du?

För att lyckas i rollen vet vi att det är det viktigt med mycket driv och stort engagemang, gärna i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera dina medarbetare. Du rekryterar och arbetsleder veteraner i din pool och du blir en viktig person för många! För att arbeta som veteran hos oss behöver man vara pensionär, men för att vara franchisetagare hos Veteranpoolen har vi inga sådana krav alls! Du behöver alltså inte ha gått i pension för att vara franchisetagare.

Du bör ha vana av företagsadministration och tycka om försäljning då du löpande kommer att identifiera nya affärsmöjligheter i ditt område.

Vi tror att du:
  • Har erfarenhet av försäljning och affärsutveckling
  • Är nätverkande, social och personlig
  • Gillar att driva affärer och bygga relationer
  • Är genuint intresserad av människor
  • Har erfarenhet av att leda och motivera
  • Är driven och målfokuserad
  • Vill ha kul på jobbet
Visst låter det spännande?

Vi gillar verkligen det vi gör och vet att vårt engagemang smittar av sig! Vi hoppas att vår arbetsglädje smittat av sig även på dig och att vi lyckats väcka nyfikenhet hos dig.

Klicka på Ansök-knappen så får vi möjlighet att lära känna dig, berätta mer om Veteranpoolen och vad vi kan erbjuda dig!

Vill du ha mer information innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila oss så berättar vi mer.

Vi ser fram emot din ansökan och bekantskap!

Sophie Malmberg

070-898 4272

sophie.malmberg@veteranpoolen.se

Anna Johannesson

070-771 6584

anna.johannesson@veteranpoolen.se

Om Veteranpoolen

Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Tack vare den framgångsrika affärsmodellen och den starka organisationen omsätter vi idag 481 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 55 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Göteborg.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare