Hoppa till innehåll
Verisure Sverige AB logotyp

Verisure söker Innesäljare som hjälper våra befintliga kunder

Vi växer och behöver bli fler.Vi är störst i Europa på hemlarm med över 4 miljoner kunder.

Vill du vara med och bidra till att bibehålla vår framgång och att vårda och behålla våra befintliga kunder , då har vi jobbet för dig.

Om avdelningen

Avdelningen består av flera erfarna innesäljare / handläggare som arbetar i tre olika grupper, men alla med samma fokus, att utveckla och behålla våra befintliga kunder. Tillsammans är vårt uppdrag är att hantera Flyttande kunder, Kundvård och Uppgraderingar. Vi behöver nu utöka på alla dessa tre avdelningar.

Arbetsuppgifter

Befintliga kunder sätts i fokus på avdelningen . Ditt främsta mål är att säkerställa att kunden är fortsatt säker och trygg i sitt hem. Inom avdelningen arbetar man med att omhänderta kunder som flyttar till nya bostäder (flyttavd ) ,vill uppgradera sina äldre system till det nya Verisure konceptet ( change of concept ) samt Kundvård . Vi jobbar i första hand med

inkommande samtal från befintliga kunder
. Men även utgående samtal förekommer.

Din profil

Vi söker dig som är driven och gillar att arbeta mot uppsatta mål, som vill göra det där lilla extra för våra kunder och som känner att en rörlig lön är motiverande. Du har fullfört gymnasiet, har god datavana och trivs med att prata med kunder i telefon. För att lyckas i rollen gillar du ett högt tempo och att du är lösningsfokuserad, en god lyssnare samt att du kommunicerar på ett tydligt och inspirerande sätt för att fånga och förvalta kundens intresse.

Låter detta intressant?

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor på Gumpekullavägen i Linköping.

Vi jobbar vardagar, mån-fre 8:00-17:00.

Eftersom vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från belastningsregistret innan anställning.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Rondahl på anna.rondahl@verisure.se eller 0723-886021 .

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan med personligt brev och CV skickar du via länken nedan snarast, dock senast 2023-03-31. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare