Sales Coach till Linköping

Sales Coach till Linköping

Drivs du av att jobba med försäljning och brinner för att coacha andra? Sök till oss på Verisure!

Nu letar vi efter en driven Sales Coach som har tidigare erfarenhet av att leda och som brinner för försäljning. Som Sales Coach kommer du att vara en stöttande funktion för våra säljare på TeleSales - avdelningen. Din roll och insats kommer att vara en viktig del i arbetet för en effektiv, målinriktad och trivsam arbetsplats. Våra medarbetare är vår störta tillgång och hos oss blir du en del av en fantastisk organisation som uppmuntrar gemensam samt personlig utveckling.

Vi erbjuder dig:
  • Garantilön + Attraktiv incitamentsmodell
  • Tävlingar med extraordinära priser
  • Kollektivavtal och friskvårdsbidrag
  • En energifylld arbetsplats
  • En tilltalande karriärstege
Vad innebär tjänsten?

Som Sales Coach utgår du ifrån vårt huvudkontor i Linköping där du kommer att jobba på TeleSales-avdelningen, och agera ledare för ett drivet säljteam. Du är säljarnas mentor, bollplank och när det behövs även kravställare. Du kommer dagligen stötta teamet i deras utveckling till att bli framgångsrika säljare. Hos oss jobbar du på en energifylld arbetsplats där personlig utveckling firas och där man både stöttar och pushar varandra inom teamet. Du får alla förutsättningar för att växa inom både försäljning och ledarskap, samt möjligheter att senare klättra längre i din karriär. Tillsammans gör vi skillnad och utför ett betydelsefullt arbete som gör oss stolta som team!

Vi söker dig som har:
  • God datorkunskap
  • Tidigare erfarenhet av att coacha andra alternativt en ledande roll
  • Tidigare erfarenhet av försäljning
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Är fri från belastningsregistret
Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök redan idag!

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta ansvarig rekryterare Robert Wahlin, robert.wahlin@verisure.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.