Hoppa till innehåll
Vardaga logotyp

Gruppchef till Ullstämma - natt, hemtjänst & trygghetsboende

Ansök nu
Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som har hemtjänst från oss. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.

Om uppdraget

Som gruppchef arbetar du med att leda och utveckla helg-, kväll- och natt arbetet i hemtjänsten. Du är bl.a. ansvarig över planeringen i vårt planeringssystem Epsilon, tar emot nya kunder samt ansvarar för bemanning - ibland händer det att du får gå ut och jobba i verksamheten. Du håller kväll- och natt rapportmöten med ditt team bestående av omsorgspersonal. Till din hjälp har du andra gruppchefer samt verksamhetschef - tillsammans bildar ni er verksamhets ledningsgrupp.

Din bas är Ullstämmas trygghetsboende - därifrån utgår hemtjänstpersonalen och det finns ett antal lägenheter kopplade till verksamheten samt tillagningskök, daglig lunchservering och ett gediget fritidsutbud för våra kunder. För oss på Vardaga är det viktigt med en hög kontinuitet hos kund - att den äldre möter samma personal, och vårt schemaupplägg möjliggör just detta. Vi arbetar med nyckelfri hemtjänst samt tids- och insatsregistrering hos kund.

Här finns goda möjligheter att tänka nytt, och tänka stort, i ett stöttande och klokt företag. Och viktigast av allt; Tack vare dig, och den verksamhet du jobbar på, kan våra kunder fortsätta att bo kvar hemma och behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Ditt arbete är både värdeskapande och meningsfullt.

Du har en prestigelös inställning och låter "laget gå före jaget" samt får saker och ting att hända. Att vara social och ha flexibel inställning samt tycka om att det händer saker är ett måste för att trivas i rollen.

Din erfarenhet och kunskap

Du är undersköterska och har erfarenhet inom äldreomsorgen, gärna hemtjänst. Du är trygg och smidig digitalt samt är van att hantera flera olika system. Vidare har du gärna ett par års erfarenhet av administrativt arbete inom omsorgen samt goda vitsord från tidigare uppdrag. Du kommunicerar på god svenska i tal och skrift. Körkort är ett önskemål.

Övrigt

Du ingår i ledningsgrupp med stöttande och kunniga kollegor samt har en nära samverkan med Vardagas hemsjukvård. I företaget finns gruppchefer på andra verksamheter där du kan få stöd och hjälp.

Du jobbar på fyra veckors rullande schema dagtid och varannan helg.

Vi har kollektivavtal. I övrigt erbjuder vi friskvårdbidrag och skobidrag samt har en förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Vi har ett eget ledarprogram, är en sund organisation och har duktiga stödfunktioner samt stöttande och närvarande chefer.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse under våren 2023

Sista ansökningsdag: 2023-06-04

Har du frågor? Kontakta gärna: Anna Backman, 0760-03 25 57 eller anna.backman@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 115 boenden/hemtjänstområden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare