Hoppa till innehåll
ValueOne AB logotyp

Supply Manager

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
ValueOne söker en Supply Manager till ett konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Linköping. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på tolv månader med stor möjlighet till förlängning.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
  • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • tjänstepension
  • sjuk- och vårdförsäkring
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)
Om rollen
Som Supply Manager ansvarar du för operativa inköpsaktiviteter och leverantörskontakter inklusive inköpsförfrågningar, offertförfrågan, leveransövervakning, returer, reklamationer, fakturor etcetera. Här ingår även leverantörsutveckling som en viktig del. Du kommer att vara involverad i upphandlingsaktiviteter i både nya och befintliga projekt i nära samarbete med Sourcing Manager och R&D. Du förväntas även initiera och driva ett kontinuerligt förbättringsarbete inom ditt ansvarsområde. Som Supply Manager kommer du att arbeta med ett stort nätverk av leverantörer och interna intressenter, vilket ställer krav på din förmåga att bygga och utveckla relationer.

Distansarbete är möjligt ett par dagar i veckan. Uppdraget kräver svenskt medborgarskap.

Erfarenhet och kompetens
För att bli aktuell för uppdraget som Supply Manager behöver du ha en gedigen kunskap om Supply Chain och god kommersiell förståelse. Högre akademisk utbildning eller annan form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik eller inköp är önskvärt, liksom erfarenhet av att arbeta i ERP-system, gärna IFS. Du bör även behärska Microsoft Office, särskilt Excel, och vi förutsätter att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du lägger ner stort engagemang i ditt arbete och är skicklig på att bygga och utveckla relationer med både externa och interna intressenter. Ordning och reda är viktigt för dig och du trivs i roller där du får samarbeta med andra.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Frank Hemgren på telefon: 070 748 18 91 alternativt 010 332 29 20.
ValueOne AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Norrköping
Transport & Logistik
Företagslogga
Linköping
Transport & Logistik
Företagslogga