Hoppa till innehåll
UCS Industrial IT logotyp

Marknadskoordinator till UCS Industrial IT

Ansök nu
Är du en doer och har en stark kreativ ådra? Är du kunnig inom sociala medier och nyfiken på avancerad teknik? Då kan det vara dig vi söker, så passa på att skicka in din ansökan redan idag.

UCS Industrial IT i Linköping växer ständigt och utökar sitt team med en helt ny tjänst som marknadskoordinator.

Teamet består av 15 medarbetare i olika roller som alla har ett stort teknikintresse och värdesätter delaktighet, kundfokus och en öppen företagskultur. Kontoret och produktionen finns i samma lokaler i Mjärdevi i Linköping, medan kunderna finns över hela världen och produkterna sträcker sig ända ut i rymden. Du som ansluter till teamet kommer att få insikter och kunskap om kunderna, produkterna och processen från idéer till leveransklara produkter. Ditt ansvar blir att omvandla det till en tillgänglig och pricksäker kommunikation som bidrar till kundnytta och tillväxt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos UCS Industrial. UCS Industrials önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Professionals Nord och emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds
 • Goda utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtbolag med en stabil affär
 • Möjlighet att vara del av ett företag som satsar högt och vill bygga på en långsiktighet i en bransch i ständig utveckling
 • Vara en del av ett mindre bolag i en stabil koncern och en trygg arbetsgivare som står i fortsatt tillväxt
 • Stor delaktighet i en företagskultur där samarbete, framåtanda, mod och trygghet är viktiga faktorer
 • Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, kollegiala och sociala aktiviteter
Arbetsuppgifter
I rollen som marknadskoordinator kommer du att säkerställa UCS Industrials digitala närvaro och kommunikation i en helt ny befattning. Denna roll behöver en självständig och kunnig person som har egna idéer och som tar egna initiativ för både utveckling och framåtanda. De digitala kanalerna kommer att bli ditt ansvar att både förvalta och utveckla på ett sätt som bidrar till bolagets tillväxt genom nya affärer och träffsäker kundkontakt. Detta gör du med trygghet, självförtroende och med tydlig koppling till UCS Industrial ITs affärs- och tillväxtmål.

Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:
 • Kontinuerlig webbutveckling och uppdatering av UCS Industrials hemsida
 • Ansvar för sociala medier, target marketing, konvertering och kommunikation av rätt budskap på rätt kanaler.
 • Kreativitet i kommunikation med målet att maximera efterfrågan på produkterna och skapa spridning, engagemang och exponering på relevanta kanaler
 • Koordinera och delta i mässor samt andra liknande kundorienterade evenemang
Vi söker dig som:
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter antingen från utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet
 • Har ett stort tekniskt intresse eller nyfikenhet
 • Vill ta ansvar för ett område där du får vara experten
 • Är flytande i svenska och engelska i såväl tal som i skrift
Det är en bonus om du arbetat med SEO, har erfarenhet av analysverktyg och kompetens inom tekniker för konvertering och leadsgenerering. Har du kunskap eller erfarenhet inom grafisk design är det också ett plus.

Vi lägger i denna rekrytering stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att de är viktigare än din tidigare bakgrund. Du är driven, handlingskraftig och har mycket energi. Du är strukturerad och organiserad i ditt sätt att arbeta och gärna målinriktad, men trivs också med att ha flera parallella projekt att arbeta med. Vi tror också att du har ett intresse i omvärldsbevakning och en förmåga att läsa av trender.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Johansson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Emelie Johansson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

UCS Industrial IT ett företag med kundfokus och kvalitet inom IT produkter. Med lång erfarenhet av produktutveckling arbetar vi lösningsorienterat där kundens behov och önskemål står i centrum. Med målsättningen att alltid leverera rätt produkt i rätt tid. Vi producerar nytänkande och kreativa lösningar inom skilda branscher över hela världen allt från energi, bilindustri, medicinsk teknik, rymdteknologi, militär industri och flygindustri. UCS Industrial IT arbetar kontinuerligt med att utöka vårt samarbete med världens mest framstående tillverkare och leverantörer för att erbjuda marknadens bredaste urval av industriella IT produkter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare