Hoppa till innehåll
UCS Industrial IT logotyp

Junior säljare till UCS Industrial IT

Ansök nu
Har du ett stort teknisk intresse och kompetens? UCS Industrial IT i Linköping växer ständigt och utökar nu sitt team med en tjänst som junior säljare som är nyfiken och vill starta sin karriär inom en högaktuell bransch.

Information om tjänsten
Teamet består idag av 15 medarbetare i olika roller som alla har ett stort teknikintresse och värdesätter delaktighet, kundfokus och en öppen företagskultur. Kontoret och produktionen finns i samma lokaler i Mjärdevi i Linköping, medan kunderna finns över hela världen och produkterna sträcker sig ända ut i rymden. Du som ansluter till teamet kommer att få insikter och kunskap om kunderna, produkterna och processen från idéer till leveransklara produkter.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos UCS Industrial. UCS Industrials önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Professionals Nord och emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds
 • Goda utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtbolag
 • Möjlighet att vara del av ett företag som satsar högt och vill bygga på en långsiktighet i en bransch i ständig utveckling
 • Vara en del av ett mindre bolag i en stabil koncern och en trygg arbetsgivare
 • Stor delaktighet i en företagskultur där samarbete, framåtanda, mod och trygghet är viktiga faktorer
 • Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, kollegiala och sociala aktiviteter
Arbetsuppgifter
I rollen som junior säljare kommer du att driva säljprocesser från början till slut där ditt fokus kommer ligga på företagets retail-produkter. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:
 • Driva och utveckla samarbetet tillsammans med befintliga och nya kunder
 • Prospektera nya kunder genom kalla samtal
 • Genomföra behovsanalys hos kund och skapa kundspecifika lösningar vilket du gör via digitala och fysiska möten
 • Skapa offerter
 • Skapa och bibehålla långsiktiga samt lönsamma affärsrelationer
Vi söker dig som:
 • Har ett stort tekniskt intresse och kunskap
 • Har B-körkort
 • Är flytande i svenska och engelska i såväl tal som i skrift
Vi lägger i denna rekrytering stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att de är viktigare än din tidigare bakgrund. Du är målmedveten, självgående och energifylld. Vidare är du naturligt serviceinriktad i din kontakt med kunder och har alltid ett affärstänk. Du har även förmågan att prioritera och vara strukturerad i ditt arbete.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Johansson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Emelie Johansson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

UCS Industrial IT ett företag med kundfokus och kvalitet inom IT produkter. Med lång erfarenhet av produktutveckling arbetar vi lösningsorienterat där kundens behov och önskemål står i centrum. Med målsättningen att alltid leverera rätt produkt i rätt tid. Vi producerar nytänkande och kreativa lösningar inom skilda branscher över hela världen allt från energi, bilindustri, medicinsk teknik, rymdteknologi, militär industri och flygindustri. UCS Industrial IT arbetar kontinuerligt med att utöka vårt samarbete med världens mest framstående tillverkare och leverantörer för att erbjuda marknadens bredaste urval av industriella IT produkter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare