Hoppa till innehåll
Treasury Systems logotyp

Rekrytering av Junior Systemutvecklare till Treasury Systems!

Ansök nu
Vill du arbeta med utveckling i C# där du snabbt ser resultatet på det du skapar? Treasury Systems erbjuder nu en unik möjlighet för dig som nyexaminerad utvecklare alternativt dig som hunnit samla på dig något års arbetslivserfarenhet! Hos Treasury Systems ges du alla förutsättningar att utvecklas i ett högt tempo tillsammans med ett erfaret team.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Treasury Systems räkning en junior utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Treasury Systems.

Treasury Systems är redan det ledande företaget inom sin bransch i norden men vill expandera. Därför söker de nu efter dig som vill bli en del av teamet och bidra till deras framgångsresa. I tjänsten ges du möjlighet att utvecklas i ett högt tempo tillsammans med övriga utvecklarteamet som i dagsläget består av tio personer, fördelat på två orter. Oavsett dina tidigare kunskaper tilldelas du en mentor för att ges bästa förutsättningar att leverera ett bra resultat och komma in i arbets- och tillvägagångsättet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare hos Treasury Systems arbetar du agilt i nära samarbete med övriga kollegor. Du arbetar med regelbundna uppdateringar av företagets system vilket gör att du och dina kollegor löpande ser resultat och får feedback på arbetet. Utvecklingen sker primärt i C#.

Nedan ger vi exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Ta fram tekniska lösningsförslag och implementera i C#
  • Enhetstester
  • Kodgranskning - i syfte att kvalitetssäkra & utvecklas i arbetet
Allt eftersom du utvecklas och genom det driv du besitter kommer rollen kunna byggas på löpande.

Vi söker dig som:
Har en relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning och har kunskaper inom objektorienterad programmering. Du hanterar det svenska och engelska språket i tal och skrift då det krävs i dialog med kollegor och kunder. Har du erfarenhet av C#, EF eller WPF sedan tidigare ser vi det som meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur framgångsrik du kommer bli rollen. Det absolut viktigaste är att du har ett genuint driv att vilja lära och utvecklas i ditt arbete. Du är en lagspelare som tillsammans med kollegor trivs att samtala dig fram till bästa lösningarna för kunden.

START: Enligt överenskommelse
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Liknande Jobb

Treasury Systems logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Treasury Systems är en ledande leverantör i Norden av Treasury Management System (TMS) till företags finansförvaltningar för kontroll, analys och administration av finansiella risker och cash management. Kunderna är ofta stora välkända industri-, fastighets- , energibolag etc. Treasury Systems växer fort och har en platt organisation där alla kommer in och får eget ansvar. Idag är de 30 medarbetare med kontor i Stockholm och Linköping.