Hoppa till innehåll
Transtema Network Services logotyp

RF-ingenjör till branschledande Transtema!

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Antal tjänster
13
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas inom informations- och kommunikationsteknik? Har du tidigare erfarenhet från transmissions/datacom-arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Transtema Network Services söker nu efter RF-ingenjörer till deras kunds datacenter i Linköping. Det är en tekniskt utvecklande roll där du får du möjlighet att lära dig en framtidsbransch och samtidigt bli en del av Sveriges ledande företag inom kommunikationsnät. Varmt välkommen med din ansökan!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till amanda.sanden@pn.se

Information om tjänsten
Transtema Network Services är ett företag som erbjuder teknik- och konsulttjänster inom nätverksinfrastruktur. De specialiserar sig på att leverera lösningar och support inom områden som nätverksdesign, installation, driftsättning och underhåll. Transtema har fått ett ökat ansvar i att driva sin kunds ICT-Center på flera sajter runt om i Sverige. Där deras ansvar innefattar att säkerställa en fungerande installationsmiljö för sin kund. Kunden är ett världsledande företag inom 5G.

Du erbjuds
 • Möjligheten att arbeta i ett av branschens största bolag i en långsiktig och trygg tjänst
 • Mycket bra utvecklingsmöjligheter inom IT då bolaget satsar på sin personal långsiktigt
 • En plats i ett team med riktigt drivna personer där man respekterar och hjälper varandra
Arbetsuppgifter
I rollen som RF-ingenjör tillhör du Transtemas ICT-team och kommer att arbetar på kundens datacenter i Mjärdevi, Linköping. Din arbetsdag kommer vara varierande och innefatta uppgifter såsom:
 • Justera in signal och dämpning från radio till testutrustning
 • Konfiguration av utrustning som används inom radiomiljön på plats
 • Underhåll, felsökning och support på befintlig utrustning
 • Dokumentation i Radio-miljöerna
Vi söker dig som:
 • Har en avslutad teknisk gymnasieutbildning, gärna med fortsättningsutbildning inom radio/transmission
 • Har erfarenhet från transmissions/datacom-arbete
 • Har ett gediget tekniskt intresse och är praktiskt lagd
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har en god datorvana
Det är meriterande om du tidigare erfarenhet av att arbeta som RF-ingenjör i ICT-Datacenter.

Utöver detta tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som RF-ingenjör hos Transtema. Vi värdesätter framför allt din vilja och motivation att utvecklas och lära dig nya saker. Du trivs med att arbeta i grupp och är en lagspelare som kan samarbeta effektivt och kommunicera väl med andra. Vi ser även att du kan ta egna initiativ och är kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Observera att bakgrundskontroller kommer att genomföras som en del av anställningsprocessen och att slumpmässiga drogtester kan komma att utföras.

Start: Hösten 2024

Kontakt: Amanda Sandén

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#tekniker #ICT #nätverk #hårdvara #installation #fiber #el #datacenter
Transtema Network Services logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Transtema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät. Vi finns på 100 orter i Norden och fokuserar på att hjälpa våra kunder att bygga och hantera robusta och säkra nätverk för att möta affärsbehov och tekniska krav. Vårt erbjudande omfattar allt från planering, design och byggnation till service, drift och underhåll. Vi tillhandahåller också nätverksutrustning, datalagring och lösningar inom IoT för att bara nämna några områden.