Hoppa till innehåll
Toyota logotyp

Senior Frontendutvecklare till Toyota i Mjölby

Ansök nu
Som senior frontendutvecklare med fullstackkompetens hos Toyota i Mjölby arbetar du med moderniseringen av logistiska lösningar

I rollen som frontendutvecklare hos Toyota i Mjölby kommer du vara en del av Toyotas snabbast växande område och utveckla deras produkt I_site. Du kommer få användning för din kompetens inom frontend för att vara involverad i arkitekturen och vara experten inom frontend samt dela med dig av din kunskap. Du kommer arbeta med system som används på över 300 000 fordon i 70 länder. I din roll kommer du vara med att driva arbetet framåt genom att förvalta existerande lösningar men även använda din innovationsförmåga för att generera nya lösningar tillsammans med teamet.

Vi erbjuder dig
  • Att bli del av ett internationellt företag med korta beslutsvägar och en vänskaplig kultur där du kan utvecklas i din roll, påverka arbetet samt ta stort ansvar
  • Tillfället att arbeta nära slutprodukten med ny teknik med ett stort fokus på nyutveckling
  • En koldioxidneutral anläggning som värderar hållbarhet högt, både för omvärlden och medarbetaren
Det här gör du hos oss

I rollen som senior Frontendutvecklare kommer du vara den som är experten inom frontend men även vara bekväm med att arbeta fullstack. Du kommer även att:
  • Ta en ledande roll för utvecklingen i frontend i samarbete med arkitekter och UX/UI.
  • Arbeta crossfunktionellt med andra team i frontend och dela din kunskap
  • Vara med och sätta en standard och vara involverad för arkitekturen i frontend
  • Vara involverad i utvecklingen och sen rulla ut nya versionen av I-site till kunder över hela världen
Ditt team och arbetsplats

Du kommer arbeta i ett feature-team där alla arbetar fullstack och som värderar kunskapsdelning och tar stolthet i det de utvecklar. Arbetet sker agilt med 12-veckorsintervall, uppdelat på fyra 3-veckors sprintar. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar. Totalt arbetar det idag omkring 3000 personer på anläggningen i Mjölby.

Mer om dig

För att trivas i den här rollen ser vi att du har erfarenhet av att arbeta fullstack med din tyngd i frontend där du utvecklat i React och har erfarenhet av Redux. Vidare ser vi att du har goda egenskaper i .NET, moln, Docker samt erfarenhet av test.

Som person ser vi att du är lösningsorienterad och har ett tekniskt intresse och gillar att dela med dig av dina kunskaper. Vi värderar samarbete och ser att du gillar att samarbeta för att komma fram till bra lösningar. Vidare ser vi även att du tar initiativ och har förmågan att driva de framåt.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Hilding Herrström
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden är en av världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar. Fabrikens alla anställda gör sitt yttersta för att deras kunder i Europa får produkter som möter deras specifika behov av yttersta kvalitet. Den svenska fabrik har optimala lösningar för all typ av materialhantering, från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar. Tillverkningen är organiserad i tre divisioner: motordrivna lagertruckar, lyftvagnar och reservdelar. I Toyotas Special Products Center specialanpassas utformning och tillverkning av produkter för att möta kunders individuella behov.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare