Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

SQM till välkänt industriföretag

Ansök nu
Vi söker en erfaren och handlingskrafig Supplier Quality Manager / SQM till industriföretag i Linköping.

Brinner du för kvalitet, att utveckla processer och leverantörsprestanda? Kanske har du bakgrund som Supplier Quality Engineer inom tillverkande industri? Bra! För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren Kvalitetsingenjör / SQM - en möjlighet att arbeta i en bred roll inom ett ledande internationellt industriföretag med många externa och interna kontaktytor!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Tjänsten är hos en namnstark kund med tekniskt avancerade produkter. Det är bred roll där du bland annat kommer arbeta med att säkerställa leverantörernas produktkvalitet och processkapabilitet. Du kommer till ett tight team med andra inom SQM.

Mer information om företaget kommer givetvis i senare steg av rekryteringsprocessen. Låter rollen intressant i sin helhet bör du absolut söka jobbet, så tar vi dina frågor vid en personlig kontakt!

Dina arbetsuppgifter

Som SQM är dina huvudsakliga uppgifter att:
  • Hantering av leverantörsavvikelser, fastställa orsaken, analysera data och se till att korrigeringar och förebyggande åtgärder vidtas.
  • Utreda leverantörsproblem med kvalitet och leverans för att identifiera möjligheter till förbättring.
  • Regelbundet kommunicera med leverantörer för att adressera eventuella problem och främja en miljö som främjar kontinuerlig förbättring i samarbetet.
  • Samordna sortering och omarbete efter en avvikelse eller kvalitetsproblem.
  • Fungera som huvudkontakt mellan produktionskvalitet och leverantörer.
  • Stödja och driva utvecklingen av interna leverantörsrelaterade processer, skapa riktlinjer och verktyg.
  • Planera kontrollplaner för inköpskontroll i SAP.
  • Eskalera negativ leverantörskvalitetsprestanda till överordnad SQM.
  • Samla in och utvärdera leverantörsrelaterade nyckeltal för kvalitet (KPI:er) och utfärda periodiska kvalitetsrapporter.
Värt att veta

Rollen är en heltidstjänst och flexibilitet kring anställningsform form finns, detta är en tillsvidaretjänst men för rätt person är vi öppna för att hyra in dig som är konsult. Start sker enligt överenskommelse. Din placering är i Linköping.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en examen inom elektroteknik, maskinteknik eller något annat tekniskt industriellt område. Du har en längre erfarenhet inom kvalitet, teknik eller leverantörs-kvalitetsledning. Du har helst kunskap om olika kvalitetsverktyg och metoder såsom 8D, 5 Why, Ishikawa-diagram, PFMEA, kontrollplaner, SPC, Kaizen, 5S, APQP, PPAP, kontinuerlig förbättring och Lean manufacturing. Du har förmågan att läsa ritningar, kunskaper i SAP och kvalitetsledningssystem såsom ISO 9001, IATF16949, VDA 6.3, TQM och behärskar MS Office väl. Att vara intern revisor inom ISO är en fördel.

För att lyckas som SQM tror vi att du har god problemlösningsförmåga. Vi tror att du har hög noggrannhet, initiativ och självständighet och är villig att arbeta med människor i en internationell miljö. Du har en naturlig talang för att få saker att hända och du har en visad förmåga att slutföra uppgifter inom angivna tidsramar. Du är bra på verbal och skriftlig kommunikation och du behärskar engelska flytande.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Linnea Wäringe
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare