Hoppa till innehåll

Nyexaminerad Elektronikkonstruktör till Linköping

Vill du jobba med spännande konstruktionsprojekt? Vi söker en nyexaminerad Elektronikkonstruktör till ett högteknologiskt företag

Vi söker vi dig som är utbildad Elektronikkonstruktör / Elektronikingenjör med stort teknisk intresse till ett uppdrag hos vår kund i Linköping. Här får du möjlighet att utvecklas i din roll som Elektronikkonstruktör och vara delaktig i hela kedjan från start till mål i konstruktionsarbetet.

Detta är ett konsultuppdrag på minst 6 månader med mycket goda chanser till att bli överrekryterad. Du är till en början anställd hos oss på TNG och hyrs ut som konsult till kunden med ambitionen att bli överrekryterad.

Placering är i Linköping.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
 • Trivas på jobbet! Våra konsulter gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +55 i samband med den senaste medarbetarundersökningen. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den konsultrollen.
Dina arbetsuppgifter
 • Arbeta med CAD-program för att visualisera och kommunicera designen
 • Välja och köpa lämpliga elektronikkomponenter och material för att uppfylla designspecifikationerna
 • Vara med vid designprocessen, skapa layouter och placera komponenter på kretskort för optimal funktion och prestanda
 • Testa olika iterationer för att förbättra och optimera designen innan den går in i produktion.
 • Säkerställa korrekt och effektiv produktion av de elektroniska komponenterna.
 • Installationen av elektroniska system och komponenter på plats för att säkerställa korrekt funktion.
 • Validera och verifiera att designen uppfyller alla tekniska krav och standarder
 • Skapa detaljerad teknisk dokumentation, inklusive ritningar, scheman och rapporter, för att underlätta förståelsen och framtida underhåll
 • Bidra till underhållsarbetet med befintliga elektroniska system, samt implementera uppgraderingar och förbättringar vid behov.
Värt att veta

Vi förstår att du antagligen vill veta mer om arbetsplatsen men av olika skäl är namnet på företaget inledningsvis konfidentiellt. Låter jobbet intressant i sin helhet bör du absolut söka idag, så tar vi dina frågor i sinom tid.

I detta uppdrag finns goda möjligheter till överrekrytering hos kunden i Linköping.

Jobbet passar bra för dig som nyligen examinerad och redo att starta din karriär!

Våra förväntningar

För denna tjänst behöver du ha en relevant utbildning inom Elektronikkonstruktion och kunskaper inom CAD-verktyg. Du kan med fördel vara nyexaminerad eller med något års erfarenhet, vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din motivation. Med fördel har du ett stort tekniskt intresse. Meriterande är om du har kunskaper inom Python.

Vi värdesätter att du som person är självgående, kommunikativ, initiativtagande och arbetar med effektiv problemlösning. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Du har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor.

För detta uppdrag behöver du ha kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
TNG Tech logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Område

Kontaktperson
Jenny Nilsson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kalmar stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Nynäshamn
Industri & Anläggning
Företagslogga