Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Ekonomiassistent till längre uppdrag i Linköping

Ansök nu
Vill du jobba med fakturering och ekonomi på ett teknikkonsultföretag? Vi söker en ekonomiassistent till ett företag i Linköping!

Drivs du av att arbeta i en varierande roll inom ekonomi och projektadministration? Som ekonomiassistent hos ett teknikkonsultföretag i Linköping får du möjlighet till ett längre uppdrag som konsult inom fakturering och projektadministration.

Vi förstår att du är nyfiken på att höra mer om vilket företaget det gäller och givetvis får du mer information om detta i en eventuell senare dialog.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:
 • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.
Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent arbetar du i huvudsak med fakturering mot företagets underkonsulter. Det innebär att du:
 • Hanterar projektadministration i ekonomisystemet Agresso.
 • Fakturerar månadsvis mot olika deadlines.
 • Granskar, godkänner och konterar leverantörsfakturor för underkonsulter.
 • Har kontakt med parter kring tidrapportering för konsulter.
 • Deltar vid projektavstämningar och projektgenomgångar.
 • Arbetar nära controllers samt har kontakt med projektansvariga.
Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 100% där du blir anställd av TNG och jobbar hos ett företag i Linköping. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i ca 6 månader med god möjlighet till förlängning uppemot 12 månader.

Din arbetsplats är företagets kontor i Linköping, där du sitter tillsammans med fyra andra personer från ekonomiavdelningen. Övriga ekonomiavdelningen finns på olika kontor runt om i Sverige.

Det finns möjlighet att jobba hemifrån efter en upplärningsperiod som är på plats. Från mitten av juli till mitten av augusti håller ekonomiavdelningen sommarledigt.

Våra förväntningar

Till det här uppdraget söker vi dig som:
 • Har tidigare erfarenhet av att jobba med projektadministration.
 • Har tidigare erfarenhet av fakturering. Det är meriterande om du har jobbat i ekonomisystemet Agresso, men inget krav.
Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:
 • Har en god kommunikativ förmåga då du i din roll har många interna och externa kontakter.
 • Har ett strukturerat och organiserat arbetssätt för att kunna hantera variationen av arbetsuppgifter och samtidigt kunna svara på olika frågor.
 • Är ansvarstagande och tar initiativ till att du kommer framåt i ditt arbete.
Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson
Sofia Axelsson
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare