Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker

Är du en driven mekaniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Målsättningen är att bli en 100-procentig leverantör av kundanpassade transportlösningar och kompletta serviceerbjudanden med konceptet "One Stop Service". Nu söker vi en duktig mekaniker som vill jobba hos oss och bli en del av framtiden inom Rejmes Lastvagnar.

Mekaniker på Rejmes får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina, men även få känna på gammalt hederligt mekanikerjobb med svett och slägga.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:
  • ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • relevant utbildning
  • erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
  • datorvana
  • goda kommunikativa egenskaper
  • ett gott kundbemötande
  • körkort B (ett krav). C och D är meriterande
  • Kompetens inom hydraulik, däck eller svets/smide är meriterande
Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter bl.a. genom Volvos egen utbildningsskola "Volvo Trucks Academy".

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid med placering på Rejmes Lastvagnar i Linköping.

Du skickar din ansökan till jobb@rejmes.se. Märk din ansökan med "Lastbilsmekaniker Linköping". Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kontaktar du platschef Peter Ström, peter.strom@rejmes.se, 013-20 35 44.
Mer info
Kontaktperson Peter Ström
Telefon 013-20 35 44
Område Linköping
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rejmeslastvagnar.se/
Sista ansökningsdag 19 mars 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 90 anställda och finns representerat i Norrköping, Linköping, Tranås och Motala