Hoppa till innehåll
Är du eller någon du känner Rejmes framtida stationschef?

Vi söker en framtida ledare till vårt Hertzteam på Rejmes i Linköping. Rejmekoncernen driver Hertz-verksamheten som franchisetagare. Vår plan är att du ska arbeta sida vid sida med nuvarande stationschef som Supervisor ca. ett år.

Under året kommer du jobba som stf. stationschef med operativt ansvar (Supervisor). Du arbetar nära stationschefen i den vardagliga driften. Stationschefen ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Som Supervisor hos oss ingår du i ett arbetslag på sju personer, där din roll blir att tillsammans med dina kollegor och sköta den dagliga driften.

Vem är du?

Vi tror att du idag arbetar som ledare inom ett serviceyrke. God datorvana, modigt ledarskap och hög analytisk förmåga kommer att underlätta din vardag. Du är en framåtlutad ledare som gillar att vara ett föredöme och är passionerad för service och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar.

Tjänsten kräver B-körkort och är en heltidstjänst med placering i Linköping. Du behöver också vara duktig på svenska och engelska i både tal och skrift

Vi ser fram emot att få din ansökan och CV senast 31 maj 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan och CV till Station Manager Mikael Carleborn på jobb@rejmes.se, eller ring 013-203525 för mer information om tjänsten. Märk din ansökan med "Stationschef på Hertz".
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 24 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 70 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund, Katrineholm, Lindesberg och Nyköping.

Liknande jobb