Hoppa till innehåll
Swestrap AB logotyp

MASKINOPERATÖR

Publiceringsdatum
15 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Patrik Andersson
Email
Telefon
Du bemannar en station vid våra produktionslinjer, där de grundläggande arbetsuppgifterna består av packning, övervakning och kvalitetskontroll. Arbetstiderna är tvåskift alternativt ständigt nattskift.

Du har tekniskt intresse och gärna någon form av teknisk utbildning. Praktiskt handlag, tempo och samarbetsförmåga blir viktiga egenskaper.

Efterhand som du blir mer erfaren tillkommer mer kvalificerade arbetsuppgifter. Du blir en viktig kugge i ett arbetslag där din insats får stor betydelse.

Vi ser fram mot din ansökan i form av personligt brev och CV mailat till patrik.andersson@swestrap.se eller per post till Swestrap AB, Box 5038, 580 05 Linköping. Urval kan komma att ske löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt.(Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekrytering i samband med denna annons.)

Liknande Jobb

Swestrap AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 april 2024 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swestrap AB har huvudkontor och produktion i Linköping. Koncernen har 25 anställda och omsätter ca 100 MKr. Med egen tillverkning av packband som utgångspunkt erbjuder vi marknadsledande systemlösningar inom förpackning och godsfixering, med användningsområden inom många branscher.