Hoppa till innehåll
Swedfarm AB logotyp

Är du vår nya tekniska säljare?

Swedfarm jobbar inte enbart med avel och uppfödning av höns till äggnäringen . Vi erbjuder även kompletta anläggningar från ritning till första ägg, utrustade med det bästa marknaden har att erbjuda.

Drivs du av att göra affärer inom teknikområdet och arbeta med långa kundrelationer? Då kan du vara vår nya kollega. Vi behöver förstärka vårt team inom teknisk försäljning.

Det här är vi
Swedfarm är ledande leverantör av helhetslösningar och utrustning för uppfödning av värphöns och matfågel samt för äggproduktion. Företaget säljer, installerar, underhåller och servar anläggningar från branschledande internationella underleverantörer. Swedfarm säljer även unghöns och kycklingar till äggproducenter och driver kläckeri samt egna avels- och uppfödningsstallar i Herrljunga trakten.

Våra kunder på både inredningssidan och unghönssidan finns i stora delar av Sverige, men främst från Skåne till Dalarna.

Ditt uppdrag är att besöka och göra affärer med kunder på inredningssidan. Arbetet innebär resor runt om i landet och du kommer att besöka både befintliga och potentiella nya kunder. I uppdraget ingår också att delta i olika branschevenemang samt egna evenemang.

Det här kan vi erbjuda

Vi kan erbjuda en arbetsplats, där gemenskap och prestigelöshet är i fokus, fräscha lokaler och högt till tak på mera än ett sätt! Vi brinner för affärer av hög kvalitet samt att skapa värde för våra kunder oavsett om det gäller höns eller inredning.

En hel del av din tid kommer du att vara ute och träffa kunder men det finns bra stöd från kolleger på kontoret, både i Linghem och Herrljunga. Du kommer utgå från vårt kontor i Linghem, men lägger själv upp dina dagar och besök. Du kommer att få följa dina affärer och projekt från början till slut. Nytänk, idéer och kreativitet är uppskattade egenskaper– det behövs i en framtidsbransch.

Det här önskar vi
Vi önskar att du har god teknisk kunskap kombinerad med talang för försäljning. Det är viktigt att du har erfarenhet av projektledning samt försäljning av mer komplicerade tekniska installationer. Relevant utbildning skulle kunna vara inom teknik, el-teknik eller byggnadsteknik. Vi är säkra på att du har sinne för ekonomi och affärer. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift och har god datavana. Självklart behövs även körkort.

Du ska ha ett eget driv i säljarbetet och arbeta efter uppsatta mål gällande besöksplanering, offerter, uppföljning & genomförande. Du kommer att möta många olika människor varje vecka, varför hög social kompetens och talang för att skapa långsiktiga relationer är en förutsättning för att lyckas. Även problemlösning åt kunderna är en uppskattad och nödvändig egenskap.

Men framför allt brinner du för att göra ansvarsfulla affärer, för hos oss kränger vi inte – vi skapar värde och säljer resultat!

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.
Du utgår från vårt kontor i Linghem.
Tveka inte att skicka din ansökan redan idag – men senast 8 oktober, vi ser fram emot att läsa den! Urval sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Teknisk ansvarig Rickard Mijatov på 0708-10 28 58 eller mejl rim@swedfarm.se.
HR - Rikke Lybeck Weiss på 0795-85 99 80 eller mejl rlw@swedfarm.se.

Är du nyfiken på oss? Läs gärna mer på www.swedfarm.se
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 2016 förvärvades Swedfarm av Storskogen koncernen. Efter det har en rad större investeringar gjorts för att säkerställa kvaliteten på våra produkter och tjänster samt för att möta den ökande efterfrågan på våra värphöns. Stort fokus har lagts på personalen där flera nya tjänster har tillkommit.
Sedan år 2019 finns numera Swedfarm på två orter i Sverige. Huvudkontoret och vårt stora lager finns fortsatt i Linghem utanför Linköping. Därtill har vi nu även ett kontor med ett mindre lager i Herrljunga i Västergötland. Här finns även vårt nya kläckeri samt större delen av vår avelsverksamhet.

Liknande jobb