Vi välkomnar en flerspråkig student i rollen som coach!

Vi välkomnar en flerspråkig student i rollen som coach!

Är du studerande och söker ett utmanande och flexibelt extrajobb? Nu söker vi en ny kollega som vill utmanas och utvecklas i en roll som coach med goda språkkunskaper inom andra språk än svenska.

Information om uppdraget:

Som blivande kollega hos oss på StudentConsulting kommer du att arbeta inom ramen för Arbetsförmedlingens upphandlade jobbmatchningstjänster. Arbetet kommer att variera i antalet timmar men vi ser gärna att du vill arbeta, har en god arbetsmoral och framför allt en flexibel kalender, med utrymme för både arbete och studier.

Arbetsuppgifterna består av att både digitalt och fysiskt hjälpa samtliga kontor inom affärsområdet som tolk i samtal och gruppträffar med ansvarig jobbcoach inom jobbmatchningen. Eftersom du kommer agera tolk är det ett krav att du talar och skriver flytande på annat språk än svenska. Arbetet präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i egen försörjning. Tjänsten kan i perioder inkludera stöttning i våra rekryteringsprocesser såsom telefonintervjuer, referenstagning, urval, annonsskrivning och andra vanligt förekommande uppgifter.

För att lyckas i den här rollen bör du ha ett starkt intresse för att stötta och motivera andra människor ut i arbete. Vidare är det viktigt att du har ett coachande arbetssätt, är lyhörd och initiativrik med fokus på att utveckla det du gör.

Detta söker vi:

Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och framför allt duktig på att kommunicera. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är duktig på att inspirera och övertyga samt är hjälpsam och trygg i dig själv. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till.

För att vara aktuell för tjänsten så krävs det att du är student eller har en annan huvudsaklig syssla på minst 50%.

Vidare har du mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och annat språk.

Vi söker dig som ser långsiktigt på detta uppdrag och vill helst att du som söker har minst 1 år kvar av dina studier.

Det är meriterande om du har en pågående utbildning inom HR, beteendevetenskap eller dylikt, eller har tidigare erfarenhet av att arbeta som coach/handledare.

Sökord: coach/tolk, extrajobb, studentjobb

Sökord: coach/tolk, extrajobb, studentjobb
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se